Berlin

A városhoz 8 terméket talál az oldalunkon.
Berlin

Berlin Németország fővárosa.
Berlin a politika, média, kultúra és tudomány egyik fontos európai központja. A város fontos közlekedési csomópont, és egyike Európa leglátogatottabb nagyvárosainak.

Mindezekben szerepet játszanak nemzetközileg elismert egyetemei, kutatóintézetei, operái, színházai és múzeumai. Berlin a világ minden tájáról vonzza a művészeket és a kulturális területen dolgozókat.  

Részletek - Vásárlás
Berlin Welcome Card - ABC

 

A Berlin Welcome kártya érvényes a berlini nyilvános tömegközlekedési eszközökön, különböző kedvezmények múzeumokban, éttermekben, városnézéseken, üzletekben, stb. 
Az ABC zónákra érvényes Berlin Welcome Card lehetővé teszi a Brandenburg  és a Schönefeld repülőterekről (tömegközlekedési eszközökkel) való ingyenes bejutását a városba. 

Részletek - Vásárlás
Berlin Welcome Card - AB

A Berlin Welcome kártya érvényes a berlini nyilvános tömegközlekedési eszközökön, különböző kedvezményeket biztosít múzeumokba, éttermekbe, városnézésekhez, üzletekben, stb. Az AB zónákra érvényes

Részletek - Vásárlás
Berlin Welcome Card - Múzeum sziget

A Berlin Welcome kártya érvényes a berlini nyilvános tömegközlekedési eszközökön, különböző kedvezmények múzeumokban, éttermekben, városnézéseken, üzletekben, stb. 
Az ABC zónákra érvényes Berlin Welcome Card lehetővé teszi a Berlin Brandenburg és a Schönefeld repülőterekről (tömegközlekedési eszközökkel) való ingyenes bejutását a városba

Ezzel a kártyával a múzeum sziget múzeumai ingyenesen látogathatóak.

Részletek - Vásárlás
Berlin - TV Torony látogatás

 

Németország legmagasabb épülete.
A 365 méter magas berlini torony és az üveggömbje a belváros szinte minden kerületéből jól látható.

Részletek - Vásárlás
Berlin Dungeon

Elég bátor vagy, hogy bemerészkedj a Dungeon-be?

Részletek - Vásárlás
Berlin - Városnéző busz

Az autóbusz 2 útvonalon közlekedik. A 2 útvonal 1, 2 vagy 3 napon keresztül korlátlan használató.

Részletek - Vásárlás
Berlin - Madame Tussaud's

 
Új attrakció Berlin központjában! A berlini Madame Tussauds - a főváros új vonzereje!
A híres Madame Tussaud's 2008-ban, Berlinben nyitotta meg az első német telephelyét az Unter den Linden Boulvard-on, pár méterre a Brandenburgi kaputól.

Részletek - Vásárlás