Dublin

A városhoz 9 terméket talál az oldalunkon.
Dublin

 

Dublin Írország fővárosa. Az Ír-sziget keleti partján, az Ír-tengerbe torkolló Liffey folyó két partján fekszik. A város Dublin megye központja. A vikingek alapították, és a középkor óta Írország fővárosa volt. 

Részletek - Vásárlás
Dublin - Kilkenny és Wicklow

Írország középkori fővárosa Kilkenny, a varázslatos Wicklow Hegység, Glendalough. Mindez egy mókával és relaxációval telített túrába foglalva.
 

Részletek - Vásárlás
Dublin Pass

 

A Dublin Pass kártya érvényes, ingyenes belépésre több mint 30 helyre, köztük múzeumokban, városnézésekre.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Moher sziklák túra

Látogasson el Írország leghíresebb természeti csodájához, a Moher szikláihoz.

Minden írországi utazás alfája és omegája a sziget nyugati felének közepére eső sziklás partszakasz és az itt található „Moher sziklái” . 8 kilométer hosszan húzódnak az Atlanti-óceán partján, s lábunkat 200-230 méterről lógathatjuk a mélybe és bámulhatjuk az alattunk köröző sirályokat.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Óriások útja túra

Amíg nem látogattad meg a legendás Óriások útját, addig nem láttad Írországot igazán. Az Óriások Útjától Belfaston keresztül, illetve a kötélhídon át, ez a túra mindent tartalmaz. Határozottan Észak-Írország legátfogóbb túrája.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Blarney Castle 1 napos túra

Fedezze fel Cork és Tipperary kiemelkedő látnivalóit ezen a híres Dublinból induló egy napos túrán.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Dublintól Belfastig túra

1 napos túra Belfastba

Belfast (vagy írül Béal Feirste) az Ír-sziget második legnagyobb városa, Észak-Írország fővárosa. Írország keleti partján található, s északnyugati oldalról sziklás terület szegélyezi. Hivatalosan 1920 óta Észak-Írország fővárosa. Ahogy egyre inkább nagyvárossá vált Belfast, úgy kezdtek a konfliktusok kiéleződni a római katolikusok, valamint a protestánsok között.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Connemara and Galway

Igazi kelta vadon – látogasson el Connemara-ba – Írország leggyönyörűbb részére ezen a Dublinból induló egy napos túrára. Páratlan völgyektől egészen a Galway öbölig, egy 2 órás látogatással Galway városába, ez a túra tartalmaz mindent, amire vágyhat.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Városnéző busz

 

Dublin városnézés
Hop On/Off városnézés - 1-2-3 napos érvényességgel.

Részletek - Vásárlás