Milyen Átvételi lehetőségek vannak?

 

A rendelt termékek átvétele több féle képpen történhet.
Az adott kártyák, jegyek rendelésekor az átvételi mód egyessével beállítandóak. Itt kap róla tájékoztatást is, miként kaphatja meg a jegyet. 

Átvételi lehetőségek:
Átvétel irodánkban
E-mail-ben szeretné megkapni
Postán szeretné megkapni.
DHL futár szállítja ki

- Átvétel az irodánkban.
A kártyák, jegyek bármely formában is választja (adott napr szóló, bármikor felhasználható, stb) irodánkban bármikor átvehető.

- E-mailben szeretné megkapni.
Az elkészült kártyák, jegyek a rendeléséi fiókjába autómatikusan feltöltésre kerülnek. Ezeket a jegyeket külön kérésre e-mailben a rendelési e-mail címére kollégánk elküldni. Ezzel egy időben e-mailes értesítést is kap.

- DHL Futár szállítja ki
Az elkészült kártyákat, jegyeket kollégáink összekészíti és a szükséges dokumentumokkal borítékolja. DHL futár irodánkban leghamarabb délután négy körül veszi fel a csomagot. Feladás után a követési számot e-mailben elküldjük. Aznapi kiszállítást nem vállalnak. A kiszállításról a futár értesíti és vele tudnak a továbbiakban egyeztetni. 

- Postán szeretné megkapni.
Az elkészült kártyákat, jegyeket kollégáink összekészíti és a szükséges dokumentumokkal borítékolja.
Postán történő átvétel esetén választhatja a Magyar posta szolgáltatását, ez esetben ajánlott, tértivevény elsőbbségi levélként vagy  a csomag méretétől függően csomagként kerül feladásra. Rendelése véglegesítése előtt kap információt milyen tipusu szállítás lehetséges. (csomag lehet pl.: 4 db Roma Pass, 4 db London Pass vagy 4 db Berlin Welcome card együttes rendelése esetén a szállítási opció.) A szállítást a posta 2 munkanapos határidővel vállalja, erre ráhatásunk nincs.
Postán történő átvétel esetén választhatja a DHL csomagszállító cég szolgáltatását, ebben esetben minden nap 12:00-ig tudjuk megrendelni a másnapi kézbesítést. 

 

VÁLTOZÁSOK A LEVÉLSZEKRÉNYBE NEM KÉZBESÍTHETŐ KÜLDEMÉNYEK ESETÉBEN
" A Magyar Posta 2017. január 1-jétől az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, csomagként kezeli és kézbesíti.
A Magyar Posta mindig törekszik a felmerülő ügyféligények minél magasabb szintű kiszolgálására, és folyamatosan ezekhez igazítja szolgáltatási portfólióját. Éppen ezért az olyan küldeményeket, amelyek alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, 2017. január elsejétől csomagként kezeli és így kézbesíti. A változás egyik legfontosabb előnye, hogy a küldemények a teljes szállítási folyamat során nyomon követhetőek mind a Magyar Posta honlapján, mind pedig mobilapplikációján keresztül.
Ezeket a küldeményeket (amelyek eddig levélként kerültek feladásra, de csomag jellegűek voltak) a Magyar Posta belső elnevezésében „amorfként” azonosítja. Amorf küldeménynek számít az a küldemény, amelyiknek egyik, vagy több oldala is nagyobb, mint 32,4 x 22,9 x 2,4 cm (hosszúság, szélesség, magasság). " 
forrás: magyarposta.hu