Rendelési Feltételek részletes

RENDELÉSI FELTÉTELEK:

Sok terméket azonnal raktárról tudunk adni, de ez nem minden város esetében igaz. 
A kényelmes és biztos ügyintézés érdekében érdemes utazás előtt max. 2-3 héttel megrendelni a kiválasztott termékeket, hogy biztosan meg tudják kapni.

A kártyákat megrendelheti személyesen az irodánkban, az oldalon található kártyarendelés menüpont alatt, illetve e-mailben. A megrendeléssel egyidőben a kártyák ellenértékét kell befizetni. A megrendelt szolgáltatásokat kifizetheti irodánkban személyesen készpénzben, vagy bankkártyával. On-line rendelés esetén a fizetés történhet átutalással, vagy készpénzes befizetéssel az általunk adott bankszámlaszámra.

A befizetés megérkezéséről e-mailben értesítjük. On-line rendelés esetén a rendelés nyomon követhető a rendelési oldalon.

Azokról a kártyákról amik esetleg nincsenek raktáron vagy a forgalmazó másként nem bocsátja rendelkezésünkre, egy részvételi jegyet adunk és azt már az adott város repülőterén, vasútállomásain, illetve a turista információs központokban érkezéskor be tudja váltani és így a kártya akár már rögtön használható is.

A kártyák átvételének időpontjáról értesítjük a megadott elérhetőségeken.

A kártyák nem visszaválthatók, de amennyiben erre igény merülne föl , kérjük keresse irodánkat bizalommal és kérje kollégáink segítségét.

Azokra jegyekre vagy túrákra , melyeket dátumra, időpontra kell foglani a túra szervezője, jegy kidbocsátója minden esetben a változtatás jogát fent tartja. Erre kollégáinknak ráhatása nincs.

Amennyiben a kártyákat postai úton szeretné megkapni, akkor a posta költség – 900.- Ft. – felszámolásra kerül. A kártyákat ajánlva, tértivevényesen, szükség esetén elsőbbséggel postázzuk.


 

Személyes adatok védelme és Hírlevél küldés

A regisztráció során megadott adatok (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül soha, semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek (kivéve a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik). A regisztráció elsődleges célja a vásárlás egyszerűbbé tétele, az áruház kényelmi szolgáltatásaink és egyedi ajánlatainak igénybe vétele.
Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező 2001.évi CVIII., törvénynek megfelelően járunk el.

Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk munkatársai sem láthatják, továbbá soha, semmilyen körülmények között nem fogják kérni a jelszavát! (Célszerű olyan, lehetőleg minél hosszabb, több speciális karaktert (szám, felkiáltójel stb.) is tartalmazó jelszót választanod, melyet könnyedén megjegyzel, de mások által nem kitalálható!)

A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért nem vállalunk felelősséget. Fenntartjuk a jogot a közízlést, üzleti érdekeinket vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

Rendelési oldalunkat használva ezen adatvédelmi politika feltételeit elfogadja, és engedélyezi számunkra adatai használatát, hírlevél küldését az itt leírtak alapján. Ez utóbbi esetben az adatkezelés célja – a fentieken túl – a marketing információk Ügyfél részére történő kiküldése. 
Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy mással kapcsolatban, fordulj kolégáinkoz bizalommal.