London

Kínálat - Város nevére kattintva megtekinthetőek az elérhető jegyek.: 

London Anglia valamint az Egyesült Királyság fővárosa.
Emellett London a világ egyik politikai, pénzügyi és kulturális központja, igazi világváros. Funkcióiból adódóan rengeteg kormányépület és hivatal található itt, de a nagy nemzetközi cégek székházai sem hiányozhatnak. 

 

UJ Repterek - Budapestről.

London City Airport - a belvárosba repülés:
2019 februárban indította járatait a lengyel LOT légitársaság.
A LOT járatai az üzleti és a hosszú hétvégéző utazók igényeihez igazodva vasárnap kivételével minden nap reggel 7:00-kor indulnak Budapestről és 08:45-kor érkeznek meg Londonba, valamint szombat kivételével minden nap délután 17:15-kor szállnak fel Budapestről és este 7 órakor szállnak le London központjában. A visszafelé közlekedő járatok vasárnapi napok kivételével reggel 9:15-kor szállnak fel London Cityről és délután 12:45-kor érkeznek meg Ferihegyre, valamint szombati napok kivételével este fél nyolckor indulnak és 23 órakor szállnak le Budapesten (helyi idők).

 

2017. májustól, Budapestről a brit főváros minden pontja elérhető lesz azzal, hogy a brit Flybe, London Southend (SEN) légikikötőjébe indít járatot a Liszt Ferenc repülőtérről. A járat esélyeit jól mutatja, hogy 2016-ban másfél millióan keltek útnak Budapestről Londonba. A Flybe heti három járattal, délutáni időpontokkal indul útnak és a tervek szerint a brazil gyártmányú Embraer E195 típusú repülőgépekkel szállítja utasait. Ezzel a 2017-es nyári menetrendben már hat légitársasággal London öt repülőtérre utazhatnak honfitársaink: a keletre fekvő Southend mellett a brit fővárostól északra található Luton és Stansted, a nyugatra fekvő Heathrow és a délre található Gatwick repülőtere is elérhető Budapestről. London Southend repülőtere közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkezik, ahonnan 50 perc alatt érkezhetnek az utasok a Liverpool Street állomásra.A magyar piacon új légitársaságnak köszönhetően újabb légi járat indul a brit fővárosba. Ezzel Magyarországról bezárul a londoni kör.
Forrás: azUtazó 


 

Várásoljon irodánkban az akció keretében az alábbi szolgáltatásunk árából -5% kedvezményt kaphat:

AJÁNLJUK FIGYELMÉBE az alábbi termékeinket:

TRAVELCARD közlekedés:
1-2 zonás, 1-6 zonás napijegy vagy heti jegy vásárlása esetén érvényesíthető a kedvezmény.
 

LONDON PASS - ÚJRA!!!
Érvényes múzeumokban, látnivalóknál - különböző kedvezmények éttermekben, városnézésen, üzletekben, és sok más.
Látnivalók - 100% kedvezménnyel
 

LONDON PASS WITH TRAVEL:
London Pass ® Érvényes múzeumokban, látnivalóknál - különböző kedvezmények éttermekben, városnézésen, üzletekben, és sok más. Látnivalók - 100% kedvezménnyel.
Travelcard - közlekedési kártya - 1-6 zónás krtya a tömegközlekedési eszközökre.
 

Original Tour városnéző buszjegy

REPTÉRI TRANSZFEREK (kivéve Luton reptér):
 

Kedvezmény igénybevételének feltétele:
On-line vásárlás esetén a LONDON5 kuponkód használata.
A kedvezmény személyes vásárlás és készpénzes fizetés esetén is igénybe vehető irodánkban amennyiben kollégánknak jelzo.
Akciónk visszavonásig érvényes!
További akciókkal, csomagokkal ,kedvezményel nem vonható össze!
A kedvezmény nem vehető igénybe: London Oyster, Luton Transzfer, 3 és 5 akciós kombi jegyekre valamint a HarryPotter stúdió túrára.

Ország: