Barion Pixel

Dubai – Túra – Fényűző Abu Dhabi egész napos

Ft

Az ár tartalmazza: 
A Dubai hotelből induló autót idegenvezetővel és extraként az Emirates Palace-ban elfogyasztott aranyporos capuccinot/aranyporos süteményt.

Információk:
– Túra ideje alatt végig magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
– A túra autóval és gyalogosan történik. A megadott hotelbe mennek Önért, majd a túra végén oda is viszik vissza. Kérésre természetesen máshol is végződhet a túra.
– A túra nem tartalmazza a belépő jegyeket, ezt a helyszínen kell fizetni.

 

  • Az Abu Dhabi városnézés során a mecsetbe való belépéshez a hölgyeknek aunk abayát, ami a helyi női viselet. Enélkül a mecset nem látogatható. Férfiaknak hosszúnadrág és póló viselése kötelező, amennyiben rövidnadrágban érkeznek, akkor tudunk adni kandoorát, ami a helyi férfi viselet. Ezen kívül semmilyen tetoválás nem látszódhat ki a ruha alól.
  • Az Emirates Palace-ba való belépéshez a hölgyek részéről egy csinosabb ruha/nadrág/szoknya szükséges, ami térd alá ér, felülre pedig egy csinosabb vállakat is takaró felső vagy kendő. A férfiaknak az Emirates Palace-ba való belépéshez hosszúnadrág és galléros póló vagy ing viselése kötelező, illetve zárt cipő, ami nem lehet edzőcipő. Szükség esetén tudunk adni kandoorát, ami a helyi férfi viselet.

 

Gyerekek 3-12 éves kor között 30% kedvezmény.

Privát túra is kérhető, ebben az esetben csak garantáltan Önök lesznek. Kérjük, jelezze kollégánknak és segítünk.

Kérjük adja meg a hotel nevét és címét.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

A kirándulás során megmutatjuk az Egyesült Arab Emirségek fővárosának híres épületeit és helyeit magyar nyelvű vezetővel.

EGÉSZ NAPOS ABU DHABI KIRÁNDULÁS

A kirándulás során megmutatjuk az Egyesült Arab Emirségek fővárosának híres épületeit és helyeit.
– Sheikh Zayed Nagymecset: a világ 8. és az Emirátusok legnagyobb és legszentebb mecsete, lélegzetelállító ls kihagyhatatlan élmény, melyet belülről is megcsodálunk.
– Emirates Palace: Abu Dhabi első és egyedülálló luxusszállodája, amely egy csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany díszítéssel, itt vendégeink egy aranyporos kávéra vagy süteményre
– Quasr Al Watan elnöki palota és parlament új épülete
– áthajtunk a híres Abu Dhabi Corniche súgárúton
– Louvre Abu Dhabi Múzeum, ahol megállunk egy fotó erejéig
– Forma 1-es pálya

Az ár tartalmazza:
A Dubai hotelből induló autót idegenvezetővel és extraként az Emirates Palace-ban elfogyasztott aranyporos capuccinot/aranyporos süteményt. és a belépőjegyet a Quasr Al Watanba.


 

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra