Barion Pixel

Párizs Katakombák – vezetett túra

Ft

A jegy vásárlásakor magát a belépő jegyet adjuk, ami adott napra és belépési időpontra szól.

A rendelést során azt tudja megadni, ha egy napon belül esetlegesen valamilyen időintervallum NEM felel meg, mert már esetleg más programja van akkorra. Ha nem ad meg semmilyen időpontot vagy időintervallumot, akkor azt úgy értelmezzük, hogy az adott napon belül bármilyen szabad időpont megfelelő lehet Önöknek.

Túra indulási időpontok általában 12:30, 13:30, 16:30, 17:30 körül szoktak lenni, de a pontos túra indulási időpont időszaktól függően is változhat (olyan is előfordul, hogy egy napon csak egy időpontban indul túra), a pontos részvételi időpontot a Katakombák munkatársai tudják visszaigazolni, a szabad helyek függvényében.

A túra hétfői, szombati és vasárnapi napokon nem indul.

 

A belépőjegy tartalmazza:

 • belépőjegy és foglalási díj a katakombákba
 • angol nyelvű szakértő idegenvezető
 • belépési lehetőség elzárt területekre

 

Túra hossza: körül-belül 2 óra

Túra nyelve: angol

 

A katakombákba nagyobb méretű táskákat tilos bevinni, a helyszínen csomagmegőrző nem biztosított.

A hőmérséklet 14 fok körüli lehet még a nyári időkben is, így kérjük legyenek szívesek ezt figyelembe venni az öltözet megválasztása során.

 

A katakombákba lefelé 131, felfelé pedig 112 meredek lépcsőfokot kell megtenni. Klausztrofóbiásoknak, várandósoknak, valamint mozgásszervi nehézséggel rendelkezőknek a látogatás nem ajánlott.

 

Választható jegytípus:

 • Felnőtt (15+)
 • Gyerek (4-14 éves)
 • Baba (0-3 éves) – 4 éves kor alatt a látogatás ingyenes, de foglaláshoz kötött

A túrán gyerekek csak felnőtt kíséretében vehetnek részt.

 

A jegyek a kiállítást követően nem módosíttathatók, nem töröltethetők és nem visszatéríttethetők.

Elfogyott

Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Fedezze fel, hogy mi rejlik a szerelem és fények városa alatt, a föld mélyén, 2 órás angol nyelvű vezetett túra keretein belül.

Belépőjegyével a város alatt, a föld mélyén található katakombákba van lehetősége ellátogatni, tapasztalt angol nyelven beszélő idegenvezető kíséretében.

A katakombákban több, mint 6 millió egykori párizsi lakos csontvázát és maradványait tekinthei meg, rendezett formában bemutatva, közel 200 mérföldes alagútrendszeren végigterülve. Viszonyítás képpen, ez körül-belül a jelenlegi Párizs lakosainak háromszorosát jelenti emberi maradványokban.

A látogatás során a “holtak birodalmában” barangolhatnak és olyan elzárt területekre is betekintést nyerhetnek az idegenvezető kísérteében, ahová az általános belépőjegy nem nyújt hozzáférési lehetőséget. Ezeken a területeket lenyűgöző szobrokat is láthatnak, melyek a katakombák kialakítása során kerültek ide.

A látogatás kis csoportokban történik (hétvégente maximum 14, hétköznaponként maximum 6 fős csoportokban), így az idegenvezető személyre szabottabb látogatási élményben tudja részesíteni Önöket és segítőkészen tud választ adni mindannyiuk felmerülő kérdéseire.


0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra