Barion Pixel

Róma – Vatikán by Night

Ft

A jegytípus 2024-ben március 01. és december 28. között minden pénteki és szombati napon elérhető. 

Előre megadott dátumra és időpontra szóló jegyével soron kívül beléphetnek a múzeumba, megnézhetik a kápolnát. A székesegyház belső megtekintése a jeggyel nem lehetséges.

Múzeumokba gyerekek 6 éves korig ingyenesen beléphetnek, jegy foglalás nem szükséges, de kérjük jelezzék a létszám miatt le kell jelenteni.
Gyerekek 6- 18 éves kor között kedvezményes jeggyel mehetnek be.
Senior vagy nyugdíjas kedvezmény nincs.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy Vatikán vasánaponként zárva tart. A múzeum ezzel a típusú jeggyel csak esténként látogatható.
Időpontok: 19:00., 19:30., 20:00., 20:30., 21:00

 

MÚZEUM ZÁRVA az alábbi napokon:  Minden vasárnap, valamint  Januar 1, 6 / Februar 11. / Március 19, / Május 1. / June 29 / Augusztus 15-16. / November 1. / December 8, 25, 26.

Vatikáni jegyet, a látogatás tervezett időpontja előtt legkésőbb 48 órával tudjuk intézni.

A jegyek névre szólnak.
17:00 és 18:30 között kap pontos belépési időpontot.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

FOGLALHATÓ MÁRCIUSTÓL DECEMBERIG 

Ezzel az előre megváltott soron kívüli belépővel nem kell délutánonként több órát sorban állnia.
A múzeum ezzel a típusú jeggyel csak késő délutántól estig (zárásig) látogatható.

Előre megadott dátumra és időpontra szóló jegyével beléphetnek a múzeumba, megnézhetik a kápolnát .

A múzeum ezzel a típusú jeggyel csak késő délutáni belépésre jogosít, a múzeumok területén zárásig (20:00) tartózkodhatnak:

CSAK PÉNTEKI és SZOMBATI NAPOKON.

  • Időpontok: 17:00,  17:30, 18:00, 18:30

Az időpontokat előre nem választhatja ki, a Vatikán a szabad helyek erejéig igazolja vissza, a pontos belépési időpont a jegyen szerepel majd. 

A Vatikán múzeum a Szent Péter téren található egy hatalmas kőfallal körülvett terület része. A múzeumban csodálható meg a Sixtusi-kápolna is, mely a múzeum szoros része. A múzeumok tucatnyi termében találaható például Praxiteles knidosi Aphroditéje, Leonardo da Vinci Szent Jeromosa vagy Tiziano Madonnája.
Sixtusi-kápolnában pedig lélegzetvisszafojtva figyelhetjük, hogy Michelangelo freskóinak évekig tartó restaurálása milyen eredményt hozott. Szemfülesek megtalálhatják magának a művésznek portréját is a teremben.

Nem mindennapi lehetőség ínyencek részére.

Ezzel az előre megváltott soron kívüli belépővel nem kell több órát sorban állnia. Esti időpontokra a helyszínen szinte lehetetlen bejutni ezért ajánljuk ennek a jegynek a megvásárlását.

Előre megadott dátumra és időpontra szóló jegyével beléphetnek a múzeumba, megnézhetik a kápolnát A székesegyház belső megtekintése a jeggyel nem lehetséges.

Gyermekek részére váltott jegy mellé minden esetben a jogosultságot igazoló iratot magukkal kell vinni.

MÚZEUM ZÁRVA az alábbi napokon:  Minden vasárnap,  January 1, 6 – February 11 – March 19 – May 1 – Jun 29 – August 15, 16 – November 1 – December 8, 25, 26

A Vatikán Múzeumba a hónap utólsó vasárnapja  ingyenes nap. Amennyiben nem esik egybe húsvét vasárnappal, június 29, december 25-26, és december 31-vel.

 


Vatikán külön állam.
Vatikánnak nincs külön tömegközlekedése ez Róma város szerves része.

Van lehetősége a híres vatikáni kert látogatására gyalogosan vagy busszal. Ez egyénileg ugyan nem tehető meg, de kombinált jegyeinkkel megtehető.


Vatikán állam térképe

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra