Barion Pixel

Róma – Velence téri múzeumok kilátóval

Ft

A jegyet nem automata generálja, kollégáink készítik el.
Adott napra foglalható elsőbbségi jegyet adunk, a jegy a választott napon belül a nyitvatartási időn belül (legkésőbb 1 órával zárás előtt) soron kívüli belépési lehetőséget biztosít. A Múzeumok minden hónap első vasárnapján ingyenesen látogathatóak.

Választható jegytípusok:

 • Felnőtt
 • Gyerek 6-17 éves korig
 • Gyerek (6 éves kor alatta ingyenes)

A jegy kiállítás után nem módosítható, jegy törlése lehetséges a dátum elött legfeljebb 3 nappal erről információt kollégáinktól kaphat.

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Fedezze fel Róma Vittorio emlékművét és kilátóját, és merüljön el a város lenyűgöző atmoszférájában!

Az “Roma Vittorio emlékmű és kilátó” egy lenyűgöző emlékhely Rómában, amelynek építése a város és az olasz nemzet történelmének megünnepelésére szolgál. Ez a monumentális szerkezet nemcsak emlékeztet a múltra, hanem csodálatos panorámát is kínál a városra és környékére.
Az emlékmű és kilátó látogatása során lehetőség nyílik felfedezni Róma gazdag kulturális örökségét, miközben egyedülálló élményben lehet része a magasból szemlélve a város szépségeit.

Az Róma Risorgimento Múzeum az olasz újjászületés (Risorgimento) történetét és az azokban résztvevő személyek emlékét őrzi. Fedezze fel az olasz nemzeti egységért folytatott küzdelem izgalmas részleteit és fontos eseményeit ebben a lenyűgöző múzeumban!

Velencei palotát Pietro Barbo kardinális építtette, mely egy ideíg a vatikáni osztrák-magyar követség székhelye is volt. Jelenleg múzeum van benne, a Museo di Palazzo Venezia. A XIX. század végén II. Viktor Emánuel emlékművének hatásosabb érvényesülése érdekében egy részét a Palazzettót lebontották, és a másik oldalon építettk újjá. De ennek ellenére a Piazza Venezia  Európa egyik legszebb tere.

 • Velencei Palota Múzeum jegy
 • A Risorgimento Múzeum jegye
 • Panoráma lift belépőjegy
 • Panoráma kilátás audio guide alkalmazás
 • Okostelefonra letölthető audio guide
 • 25 perces ókori római multimédiás videó előadás

Nyitva tartás:
Mindn nap 09:30 – 16:30 között nyitva.
Utolsó belépés a zárás előtt fél órával.

Zárva: Január 01., Augusztus 15., December 25.

A nyitvatartási idő szezontól és vallási eseményektől függően változhat. 

 


Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra