Barion Pixel

Bécs

Ausztria fővárosa és egyben legnagyobb városa, valamint az ország kilenc szövetségi tartománya közül az egyik. Bécs az ország politikai, kulturális, kereskedelmi, ipari és közlekedési központja. Történelmének, számos kulturális és művészeti értékeinek köszönhetően egyike Európa legkedveltebb idegenforgalmi célpontjainak.

A Práter hatmillió négyzetméter területű, és a “Focus” magazin szerint egyike a világ legszebb városi parkjainak. A Stephansdomtól (Szent István székesegyház) légvonalban csupán három kilométerre, itt már a természet lüktet. A nagy kiterjedésű rétek és erdők, valamint vízfelületek ideális környezetet biztosítanak a pihentető sétákhoz, vidám kirándulásokhoz, hosszú futó-, kerékpáros, és görkorcsolyás túrákhoz és még sok máshoz. Merüljön el benne …

Opera mindenkinek : A Bécsi Állami Operaház előtt is láthatunk opera- és balettelőadásokat – élőben, videófalra kivetítve. Áprilistól júniusig, valamint szeptemberben a rajongók a Karajan téren ingyen élvezhetnek a szabad ég alatt számos előadást a legjobbak közül.
Az opera Bécsben mindenkinek szívügye. Még csak belépőjegyre sincs szükségünk a Bécsi Állami Operába ahhoz, hogy eltöltsünk egy zenével és énekkel teli, szép estét. Március végétől június végéig, utána pedig szeptemberben az Állami Opera kereken 80 előadást közvetít élőben egy 50m2 méretű videófalra. Egy látványtervező az Állami Opera stúdiójában 8 távirányított HD kamera segítségével vágja össze az ideális képanyagot.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra