Barion Pixel

USA - Amerika

Az Amerikai Egyesült Államok, gyakran Egyesült Államok, a köznyelvben egyszerűen Amerika független szövetségi köztársaság, amely ötven tagállamot és egy szövetségi kerületet foglal magában.
Az Egyesült Államok nagyvárosai rendkívül változatosak, mind kulturális, mind gazdasági szempontból. Az ország több nagyvárosába kínálunk jegyeket, lehetőségeket.
New York City Ikonikus látnivalói közé tartozik a Szabadság-szobor, a Central Park, a Times Square és az Empire State Building. New York a világ egyik legdinamikusabb kulturális központja, ahol rengeteg színház, múzeum és étterem található.
Los Angeles: Los Angeles, Kalifornia legnagyobb városa, az amerikai filmipar központja, ahol a híres Hollywood is található.
Chicago: a harmadik legnagyobb városa,, híres felhőkarcolóiról, köztük a Willis (korábban Sears) Tower-ről és a John Hancock Center-ről. Chicago a jazz és blues zene otthona, és rengeteg múzeummal.
Houston: Texas legnagyobb városa, és az olajipar egyik globális központja. A város híres a NASA Johnson Űrközpontról és az élénk gazdasági életéről.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra