Barcelona

Kínálat - Város nevére kattintva megtekinthetőek az elérhető jegyek.: 

Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, Katalónia fővárosa, a területét és népességét tekintve első helyen álló Madrid spanyol főváros „örök riválisa”., A világ egyik leghíresebb, és legizgalmasabb metropolisza.  

A Generalitat de Catalunya, azaz a Katalán Kormány székhelye. Érseki központ és egyetemváros, kiemelkedő európai kongresszusi centrum. Az 1992. évi nyári olimpiai játékok helyszíne. A Földközi-tenger harmadik legnagyobb kikötővárosa.

Számos látnivalóját a világ egyik leghíresebb és legelismertebb építésze, az organikus építészet, és a modernizmus jeles képviselője, Antoni Gaudi (1852–1926), valamint Luis Doménech i Montaner (1850-1923) néha meghökkentő, a megszokott építészeti konvenciókat teljes mértékben elvető alkotásai adják.

 

FONTOS: 
BARCELONÁBAN megszüntetik a T10 es jegyet, helyette a T-casual vásárolható, melyet már csak egy ember használhat, nem használhat egyszerre több. 
A reptérről a bejutás a városba nem lehetséges ezekkel a jegyekkel. Kiegészítő jegyet kell vásárolni mellé, a TMB jegy már tartalmazza.


 

VIDEO A KÁRTYÁK HASZNÁLATÁRÓL:

 

Ország: