Barion Pixel

Velence – Szent Márk bazilika belépő + teraszok + aranytábla

Ft

Jegyek adott napra és időpontra szólnak, MAGÁT A JEGYET KAPJA, mellyek közvetlenűl az épületbe mehet be.
A kiválasztott intervallumon belül a Bazilika igazol vissza egy időpontot, amikor be tudnak menni.
Amennyiben délelőtt, délután vagy adott napon belül bármikor megfelelt választ ki, akkor kollégáink választanak egy időszakot és azon belül tud bemenni.

A jegy névre szól, vásárlás után nem lemondható, nem módosítható.
A bazilikába belépés előtt biztonsági ellenőrzést végeznek.
Szigoruan tilos táskát, hátizsákot bevinni. Erre külön ingyenes tárolót létesítettek pár utcára a bazilikától, melyről tájékoztató a helyszínen kifüggesztve.

Jegyeikkel a bazilikával szemben állva annak bal oldalán van előzetesen vásárolt jeggyel rendelkezők részére külön beléptetési pont.

 

TÚRÁS JEGYTÍPUSOK:

A túrás jegyek ára tartalmazza a soron kívüli belépési lehetőséget a bazilikába, valamint a teraszok megtekintését (az aranytábla látogatást nem). A túra során elsősorban minden esetben angol nyelvű idegenvezetés érhető el, ennek hiányában a foglalást általában olasz túrára tudjuk kezdeményezni. A túrák kötött időpontokban indulnak, a szabad helyek függvényében kapnak részvételi lehetőséget a választott napon belül. A túrák hossza körül-belül 45-60 perc között mozog, a túra végezetével az épületben maradhatnak annak további egyéni felfedezésére.

A csak bazilika túra választása esetén a jegy nem tartalmazza a teraszokra és aranytáblához történő belépési lehetőséget.

 

 

Hétfőtől – Vasárnapig: 07:00 – 19:30
Látogatók részére időszakosan ettől eltérhetnek.
Betöltött 6 éves kortól mindenkinek egységes díj fizetendő, be nem töltött 6 éves kor alatt nullás jegy váltása kötelező. (6 éves kor alatti gyermekek csak fizető felnőttel léphetnek be.)
Idegenvezetőknek, csoport vezetőknek ingyenesen jegy váltható amennyiben helyszínen bemutatja a kártyáját vagy jogosító igazolványát.

A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

San Marco bazilika mutatja meg mindazt a vagyont és pompát, amit Velence, mint katonai és kereskedelmi hatalom felhalmozott.

A jegy tartalmazza a Szent Márk bazilika, a Szent Márk múzeum, a Pala D’Oro ikonosztáz/aranytábla megtekintését és a teraszokra történő kilépési lehetőséget is, ahonnan páratlan rálátás nyílik a Szent Márk térre.

A Szt. Márk téri bazilikát ismét látogathatják turisták is, azonban az istentiszteletek alkalmával ideiglenesen lezárásra kerülhet. 

A város védőszentjének nevét viselő bazilika, a Basilica di San Marco, vagyis Szent Márk székesegyház, a 9. században épült évszázadok alatt minden kor rajta hagyta a nyomát , de eredeti egyedülálló bizánci és gótikus építészeti stílusjegyei ma is jól felismerhetőek.

A görögkereszt alaprajzú templomot öt kupola fedi, szerkezete bizánci típusú
– boltívek,
– a kupolák alakja,
– a mozaikdíszítés és a márványburkolat.
San Marco bazilika mutatja meg mindazt a vagyont és pompát, amit Velence, mint katonai és kereskedelmi hatalom felhalmozott. A templom belsejét a mozaikokon kívül, antik csillárok, gyönyörű oszlopfők, márvány szószék díszítik, a főoltáron pedig a középkori ötvösművészet egyik legkiemelkedőbb alkotása a Pala d’Oro egy ikonosztáz látható.

A Campanile a Szent Márk-bazilika harangtornya  Velence egyik legismertebb látnivalója. A jelenlegi torony csupán a huszadik század elejei rekonstrukciója az eredeti toronynak, amely 1902-ben összeomlott. Egy lift viszi föl a látogatókat a harangtoronyba, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Velencére és a lagúnáira.

A jegy tartalmazza a Szent Márk bazilika, a Szent Márk múzeum, a Pala D’Oro ikonosztáz/aranytábla megtekintését és a teraszokra történő kilépési lehetőséget is, ahonnan páratlan rálátás nyílik a Szent Márk térre.A jegy adott napra és időpontra szól.

A jegy tartalmazza:

 • Soron kívüli belépőjegy a Szt.Márk bazilikába
 • Belépés a Pala D’Oro megtekintéséhez
 • Soron kívüli belépőjegy a Szt.Márk múzeumba
 • Kilépési lehetőség a Szent Márk térre néző teraszokra.
 • Mobilra letölthető audioguide applikáció (Szt. Márk audioguide-ot nem tartalmazza)

A jegy nem tartalmazza:

 • Belépési lehetőség a harangtoronyba
 • Füllhalgató

Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra