Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) hatálya a Great Wood Kft. Liget és London Utazási Iroda (a továbbiakban Great Wood Kft.) által a Városkártyák.hu oldalon kínált szolgáltatásegyüttesnek vagy annak nem minősülő utazási szolgáltatás(ok)ra terjed ki.

A Cég Adatai: Great Wood Utazásszervező és Utazásközvetítő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, rövidített cégnév: Great Wood Kft., székhely: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 19., cégjegyzékszáma: 01-09-733249, nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, adószám: 13398880-2-41, telefonszám: +36 1 413-6494, e-mail címe: info@varoskartyak.hu honlap: www.varoskartyak.hu.hu , Nyilvántartási száma: U-000751.
Vagyoni biztosítékot nyújtó biztosító: Aegon Zrt. (székhelye: 1091 Budapest, Üllői út 1.,Tel: 06 1 477 48 00) biztosítóval kötött az utazásszervező és közvetítő tevékenységről szóló 213/1996. (XII. 23.) Korm. rendeletben előírt kötelező biztosításokra, valamint vagyoni biztosítékra vonatkozóan szerződést, mely a 2018.07.01-től érvényes törvényi rendelkezésnek megfelel. A vagyoni biztosíték területi hatálya a Great Wood Kft által külföldre szervezett valamennyi utazás által érintett terület.

Általános tájékoztató:

A kényelmes és biztos ügyintézés érdekében, érdemes utazás előtt  2-3 héttel megrendelni a kiválasztott termékeket, hogy biztosan meg tudják kapni. Amennyiben ezen határidőn belül rendel az e-meiles jegyeket akár rendelése napján is megkaphatja, a fizikai kártyák rendelésekor érdemes tájékoztató emailjeinket figyelemmel kísérni vagy kollégáinkat megkeresni. 
Az oldal kizárólag magyar nyelven elérhető. A Great Wood Kft. nem fogadott el, és nem veti alá magát semmilyen magatartási kódexnek, amely szolgáltatási tevékenységén kívül esik.
A kártyák egyedi leírásánál talál speciális információkat, melyek a rendelés és a vásárlás során az irányadóak, melyek eltérhetnek az általános tájékoztatóban foglalt feltételektől.

Általános információk és kérdések
Az alábbi részletes dokumentumok elérhetőek oldalunkon:
Személyes adatok védelme
Adatvédelmi irányelv és GDPR
Hírlevél küldés

Sok terméket azonnal raktárról tudunk adni, de ez nem minden város esetében igaz.
Abban az esetben ha csak pár nap van az indulásig és rendelni szeretne, leggyorsabb ha on-line oldalunkat haszálja, kollégáink pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot vagy már az elkészült jegyeket küldik Önnek.

A kártyákat megrendelheti: személyesen az irodánkban, az oldalon található on-line rendelési felületen,
illetve e-mailben. A megrendeléssel egyidőben a visszaigazolás kap. A kártyák ellenértékétnek befizetése után tudjuk  jegyeit / kártyáit elkészíteni. 

A megrendelt szolgáltatásokat kifizetheti: irodánkban személyesen készpénzben, vagy bankkártyával.
On-line rendelés esetén a fizetés történhet közvetlenül az oldalon bankkártyáva, banki átutalással, vagy készpénzes befizetéssel az általunk adott bankszámlaszámra. A befizetés megérkezéséről e-mailben értesítjük. On-line rendelés esetén a rendelés nyomon követhető a rendelési oldalon.

Kártyákat utánvéttel nem áll módunkba küldeni.

Azokról a kártyákról amik esetleg nincsenek raktáron vagy a forgalmazó másként nem bocsátja rendelkezésünkre, egy részvételi jegyet adunk és azt már az adott város repülőterén, vasútállomásain, illetve a turista információs központokban érkezéskor be tudja váltani és így a kártya akár már rögtön használható is.
A kártyák átvételének időpontjáról értesítjük a megadott e-mailes elérhetőségeken.
Amennyiben a kártyákat postai úton vagy Fox Post automatába szeretné megkapni, akkor annak költsége felszámolásra rendelése során kerül.
A kártyákat Magyar Posta esetén ajánlva, tértivevényesen, szükség esetén elsőbbséggel postázzuk.
A kártyá átvételére a Magyar Posta vagy a FOX POST szabályzata szerint kerülhet sor.
A kártyák nem visszaválthatók, de amennyiben erre igény merülne föl, kérjük keresse irodánkat bizalommal és kérje kollégáink segítségét.A kiállított jegyek, kártyák és már leadott rendelések a szolgáltató feltételei szerint törölhetők, erre ráhatásunk nincs.

Általános tájékoztató:

Tudomásul veszem, hogy a Great Wood Kft. (1051 Budapest, Hercegprímás utca 19. cégjegyzékszám: 01-09-733249) adatkezelő által a varoskartyak.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/adatkezelesi-tajekoztatok/

Tudomásul veszem, hogy a Great Wood Kft. (1051 Budapest, Hercegprímás utca 19. cégjegyzékszám: 01-09-733249) adatkezelő által a varoskartyak.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az Barion Payment Zrt, mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulhatnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Fizetési feltételek

Azon kártyák melyek raktárról kerülnek értékesítésre fizetés után azonnal, de egy rövid 2-5 napos határidőn belül kézhez veheti.
Azon kártyákat, melyeket rendelnünk kell, vagy névre vagy időpontra szólnak a kártyák összértékének befizetése után intézzük.
On-line ügyintézés esetén: a fizetés történhet  azonnali bankkártyás fizetéssel, később átutalással, vagy készpénzes befizetéssel az általunk adott bankszámlaszámra. 
Személyes ügyintézés minden jegy esetében megoldható. A megrendelt kártyákat, jegyeket, szolgáltatásokat kifizetheti előre utalással vagy irodánkban személyesen készpénzben, vagy bankkártyával. 
Azokra jegyekre vagy túrákra , melyeket dátumra, időpontra kell foglalni a túra szervezője, jegy kibocsátója minden esetben a változtatás jogát fent tartja. Erre kollégáinknak ráhatása nincs.
Előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló okok miatt, nem tudjuk teljesíteni a rendelést, ebben az esetben a befizetett összeget visszatérítünk.
Amennyiben a vásárló a befizetés után, eltekint az elkészült kártyák/jegyek átvételétől, a befizetet összeg nem visszatéríthető. A kártyák/ jegyek  nem visszaválthatók, de amennyiben erre igény merülne fel, kérjük keresse irodánkat bizalommal és kérje kollégáink segítségét. A kiállított jegyek, kártyák és már leadott rendelések a szolgáltató feltételei szerint törölhetők, erre ráhatásunk nincs.
A törlési költségeket a szolgáltatók határozzák meg, valamint irodánk az ügyintézésért külön költséget számíthat fel. 

Az ügyfél mint érintett kérelmének ügyintézési határideje

A Great Wood Kft az ügyfelet a fentiek szerint megillető jogosultságokra vonatkozó szerinti kérelmekre 30 napos határidőn belül válaszol.

Panasz benyújtásához való jog

Ha az ügyfél úgy véli, hogy a jogait megsértették, a Great Wood Kft azt javasolja, hogy az ügyfél kezdeményezzen egyeztetést az adatkezelővel úgy, hogy közvetlenül felveheti a kapcsolatot a fent megjelölt kapcsolattartó személlyel. Ha az ilyen egyeztetés nem vezet eredményre vagy ha az érintett személy nem kíván részt venni ilyen tevékenységben, a bírósághoz vagy a NAIH-hoz fordulhat. Bírósági eljárás kezdeményezése esetén az érintett dönthet úgy, hogy az eljárást a lakcíme vagy lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt indítja meg.
A NAIH kapcsolati adatai a következők: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; weboldal: www.naih.hu.

A jelen tájékoztató módosításai

A Great Wood Kft fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a jelen tájékoztatót. A Great Wood Kft adott esetben levélben, a honlapján vagy e-mailben és minden esetben a vonatkozó jogszabályok szerint tájékoztatja az ügyfeleket az ilyen módosításokról. Érvényes: 2023. január 1.-től visszavonásig.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra