Barion Pixel

CitySIM eSIM

Ft

A CitySIM kártyákkal minden ország esetén egységes perdíjak érvényesek:

Kimenő hívás CitySIMről CitySIMre € 0,19/min
Bejövő hívások € 0,00/min
SMS küldés CitySIMről CitySIMre € 0,08 ->0.06
SMS fogadás € 0,00

További árak az összehasonlíthatóságért:
Az árakat itt ellenőrizheti: https://citysim.net/index.php?page=rates

 

Vásárláskor a €10 összeg már azonnal rendelkezésére áll az  eSIM kártyán. Indulás előtt érdemes aktiválni az adatcsomagot még Magyarországon, amit majd a célországban szeretne használni, így érkezéskor már semmilyen teendője nincs. Az egyenleget is feltöltheti további összeggel.
Amennyiben már előre magasabb keret összegű feltöltéssel vásárolja a kártyát, az alap feltöltésen felüli összeg eSIM esetén 24-48 órán belül kerül a kártya egyenlegére.

 

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

 City SIM eSIM vásárlása esetén, QR kód vagy vonalkódot kap, mely aktiválásával egyszerűen használhatja kártyáját.
A CitySIM a következő előnyöket nyújtja Önnek:

Kimenő hívásain akár 85%-ot is spórolhat roaming közben.
A bejövő hívások 135 országban ingyenesek, és több mint 320 hálózaton elérhetőek. Az sms fogadás a világ minden pontján ingyenes, sms küldés pedig akár már 0,08 EUR-tól elérhető.

A CitySIM egy feltöltő kártyás GSM SIM kártya. Ellentétben a helyi szolgáltatók által elérhető SIM kártyákkal, a CitySIM kifejezetten nemzetközi használatra lett kifejlesztve, hogy ezáltal biztosítsa a legkedvezőbb roaming díjakat a világ több mint 190 országában.
A feltöltőkártya azt jelenti Önnek, hogy tökéletesen kontroll alatt tarthatja mobiltelefon költségeit, és nem várják otthon kellemetlen számlák.
A CitySIM nem évül el és nincs semmilyen fenntartási költsége, amíg Ön legalább kétévente egyszer használja a kártyáját.

A CitySIM-mel könnyedén hozzáférhet utazás közben is a térképekhez, web keresőkhöz, frissítheti Facebook oldalát vagy használhatja a megszokott levelezőrendszerét lényegesen kedvezőbb áron, mint amit a helyi szolgáltatók ajánlanak.


Mi az az eSIM?

Az eSIM képes készülékekbe már nem kell hagyományos kártyát behelyezni, hanem QR kód vagy vonalkód aktiválásával egyszerűen használhatja eszközeit, mobiltelefonokat, tableteket is. Az eSIM kártyát feltöltés nélkül nem lehet vásárolni.

 • Pár egyszerű lépésben a QR kód birtokában azonnal beüzemelhető.
 • Kártyafüggetlen készülék szükséges, amelyik eSIM kompatibilis.
 • Az eSIM kártyák ugyanúgy alkalmasak hanghívásra, SMS küldésre/fogadásra és Internetezésre is.
 • Az ára megegyezik a Direct SIM árával.
 • Az eSIM tarifái megegyeznek a Direct SIM tarifáival.
 • Hasonlóan a Direct SIMhez 2 évente legalább egyszer használaatban kell lennie a SIMnek, ahhoz hogy az egyenlege és a SIM kártya aktív maradjon

Mivel az eSIM a telefon IMEI számához kötődik, így a telepítés után nem tehető át másik készülékbe, Ha telepítés után a telefon elveszik vagy lecseréli a felhasználó, akkor kérhet csere SIM kártyát, azaz egy új QR kódot fog kapni a régi telefonszámával és egyenlegével. A csere SIMnek díja van, amit az egyenlegéből vonunk le.

MI A CITYSIM?
A CitySIM nemzetközi SIM kártyával bárhol, bármikor úgy telefonálhat, sms-ezhet vagy internetezhet, akár a helyiek. Amikor külföldre utazik, egyszerűen csak használja a CitySIM kártyáját, amivel a legjobb roaming díjakat biztosítjuk Önnek világszerte, mindezt egyetlen SIM kártyával.

A CitySIM egy nemzetközi SIM kártya
A CitySIM egy összetett kommunikációs szolgáltatást nyújtó kártya.
A CitySIM-et kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy a bonyolult megoldások és a drága mobiltelefon költségek helyett egyetlen SIM kártyával spóroljon a roaming díjakon, miközben utazik.
A mobiltelefonok és az internet ma már elengedhetetlen része az életünknek a mindennapi kapcsolattartásban. A CitySIM biztosítja Önnek, hogy a megszokott szolgáltatásokat használhassa a megszokott módon, utazás közben is, anélkül hogy félnie kellene a kellemetlenül magas telefonszámlától.

 

A CitySIM kártyákkal minden ország esetén egységes perdíjak érvényesek:

Kimenő hívás CitySIMről CitySIMre € 0,19/min
Bejövő hívások € 0,00/min
SMS küldés CitySIMről CitySIMre € 0,08 ->0.06
SMS fogadás € 0,00

További árak az összehasonlíthatóságért:
Az árakat itt ellenőrizheti: https://citysim.net/index.php?page=rates

 

Jelenleg CitySIM DIRECT és CitySIM eSIM kártyát is tudunk adni vásárlás esetén.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra