Barion Pixel

CitySIM Direct

Ft

Amennyiben ezt a terméket választja, úgy egy fizikai plasztik kártyát kap, mely a telefonjába helyezve már azonnal alkalmas a használatra. Bármikor kivehető, áthelyezhető másik készülékbe, mely készüléknek kártyafüggetlennek kell lennie. A kártya a feltöltött keret összeg erejéig használható. A kártyának lejárati ideje nincs, mindössze két évente egy alkalommal kell használni hogy aktív maradjon és a rajta található keret összeg ne vesszen el.

Amennyiben már előre magasabb keret összegű feltöltéssel vásárolja a kártyát, az alap feltöltésen felüli összeg azonnal a kártya egyenlegén látható.

 

5 készleten (utánrendelhető)

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

CitySIM Direct vásárlása esetén, magát a plasztik kártyát adjuk.
Egy kártya tetszés szerint NORMÁL, Micro és Nano méretekben használható.

A CitySIM nemzetközi SIM kártyával bárhol, bármikor úgy telefonálhat, sms-ezhet vagy internetezhet, akár a helyiek.
Amikor külföldre utazik, egyszerűen csak használja a CitySIM kártyáját, amivel a legjobb roaming díjakat biztosítjuk Önnek világszerte, mindezt egyetlen SIM kártyával.

A CitySIM a következő előnyöket nyújtja Önnek:
 • Kimenő hívásain akár 85%-ot is spórolhat roaming közben.
 • A bejövő hívások 135 országban ingyenesek, és több mint 320 hálózaton elérhetőek. Az sms fogadás a világ minden pontján ingyenes, sms küldés pedig akár már 0,08 EUR-tól elérhető.
 • A CitySIM egy feltöltő kártyás GSM SIM kártya. Ellentétben a helyi szolgáltatók által elérhető SIM kártyákkal, a CitySIM kifejezetten nemzetközi használatra lett kifejlesztve, hogy ezáltal biztosítsa a legkedvezőbb roaming díjakat a világ több mint 190 országában.
 • A feltöltőkártya azt jelenti Önnek, hogy tökéletesen kontroll alatt tarthatja mobiltelefon költségeit, és nem várják otthon kellemetlen számlák.
 • A CitySIM-et kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy a bonyolult megoldások és a drága mobiltelefon költségek helyett egyetlen SIM kártyával spóroljon a roaming díjakon, miközben utazik.
  A mobiltelefonok és az internet ma már elengedhetetlen része az életünknek a mindennapi kapcsolattartásban. A CitySIM biztosítja Önnek, hogy a megszokott szolgáltatásokat használhassa a megszokott módon, utazás közben is, anélkül hogy félnie kellene a kellemetlenül magas telefonszámlától.
 • A CitySIM nem évül el és nincs semmilyen fenntartási költsége, amíg Ön legalább kétévente egyszer használja a kártyáját.
 • A CitySIM-mel könnyedén hozzáférhet utazás közben is a térképekhez, web keresőkhöz, frissítheti Facebook oldalát vagy használhatja a megszokott levelezőrendszerét lényegesen kedvezőbb áron, mint amit a helyi szolgáltatók ajánlanak.

A CitySIM kártyákkal minden ország esetén egységes perdíjak érvényesek:

Kimenő hívás CitySIMről CitySIMre € 0,19/min
Bejövő hívások € 0,00/min
SMS küldés CitySIMről CitySIMre € 0,08 ->0.06
SMS fogadás € 0,00

További árak az összehasonlíthatóságért:
Az árakat itt ellenőrizheti: https://citysim.net/index.php?page=rates

 

Jelenleg CitySIM DIRECT és CitySIM eSIM kártyát is tudunk adni vásárlás esetén.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra