Barion Pixel

Nápoly – Egész napos Pompeii és Vezúv túra Nápolyból

Ft

A jegy adott napra és indulási időre szól, kiállítást követően nem módosíttatható, nem töröltethető és nem visszatéríttethető.
A túrán való részvételhet zárt cipő javasolt.
A túra hossza körül-belül 7 óra.
Egy csoportban maximum 12 fő részére van hely. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges.
A túra körül-belül 10:20-kor indul Nápolyból és várhatóan délután 17:00 körül érkeznek vissza az indulási helyszínre.
A jegyen szereplő időpont előtt 15 perccel szükséges a találkozási pontra érkezni. Az időpont lekésése esetén a csoport nem tudja megvárni Önöket, jegyeik ebben az esetben elvésznek.
Elérhető jegytípusok:

 • Felnőtt – betöltött 18 éves kortól
 • Gyerek – betöltött 4 éves kortól 17 éves korig
 • Baba – be nem töltött 4 éves korig
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Látogasson el a Pompeii ásatási helyszínre és tekintse meg a pusztítást végző Vezúv vulkánt testközelből, ezen az egész napos Nápolyból indulú túrán.

Az egész napos túra keretein belül Nápolyből indulhat kényelmes, légkondícionált  autóbusszal a reggeli órákban, professzionális idegenvezető kíséretében.

Elsőként Pompeiit fogjuk felfedezni, annak is legfontosabb ásatási és régészeti látnivalóit, mint például az ősi fürdők, a fórum és még a helyi borbélyházba is betekintést nyerhetünk, melyet mind betemetett a hamu Kr.u. 79-ben.

A látogatást követően ínycsiklandó pizza ebédben lesz részünk (az ár tartalmazza), majd pedig a túra tovább folytatódik 1000 méteres magasságban, a Vezúv Nemzeti Parkban, ahol a szunnyadó vulkánba is betekinthetést nyerhetnek, miközben megismerkedhetnek Európa történelmének leghalálosabb vulkán kitörésének teljes történetével is, a kráter körül sétálva, valamint páratlan panoráma nyílik a Nápolyi öbölre is.

A vulkánhoz vezető út miatt zárt cipő javasolt.

Miután elkészítették az Önöknek tetsző összes fényképet a vulkánról és a páratlan látképről, megkezdik útjukat vissza Nápolyba, ahová a késő délutáni órákban fognak visszaérkezni.

A túra tartalmazza:

 • Retúr transzfer Nápoly belvárosából a találkozási ponttól és vissza Nápolyba a túra végeztével
 • Belépőjegy a Vezúv Nemzeti Parkba
 • Belépőjegy Pomepiibe
 • Idegenvezetés a kiválasztott nyelven és kíséret
 • Pizza és üdítő ital vagy sör

A túra Rómából történő indulással és visszaérkezéssel is kérhető. Pontos részletekért és árajánlatért keresse kollégáinkat az ajanlat@varoskartyak.hu e-mail címen.


Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra