Barion Pixel

Párizs – Magyar nyelvű kerékpáros városnézés

Ft

A túra időtartama: 6-7 óra

 

 

Nehézsége: könnyű, nem igényel erőfeszítést

 

 

Ajánlott életkor: 6 és 99 év között

 

 

Kerékpárok: 4 sebességes unisex városi biciklik, gyermekeknek igény esetén kisebb méretben. Szintén igény esetén elektromos kerékpár is rendelkezésre áll felár ellenében.

 

 

 

 

A fél napos program (3-4 óra) létszámtól függően akár egész naposra is hosszabbodhat, ebben az esetben az egész napos túra ára lesz fizetendő. 

 

Jelentkezéskor részvételi jegyet kap, amelyen a pontos találkozási helyet és időpontot, valamint az idegenvezető elérhetőségét is megtalálhatja.

 

Részvételi díj tartalmazza: kerékpárok és tartozékaik bérlését (kosár, sisak, lakat) bérlését és az idegenvezetést)

Részvételi díj nem tartalmazza: étkezést vagy más egyéni költségeket

 

 

Minimális létszám: 5 fő (ez alatt egyedi árazással indítunk túrákat – igény esetén keresse bizalommal kollégáinkat)

 

 

 

Foglalási/lemondási feltételek: Jelentkezni akár több hónapra előre is van lehetőség, olyan időpontra is, amely esetleg még nincs meghirdezve. Ezzel kapcsolatban egyéni igényüket kérjük legyenek szívesek jelezni, hogy tudjunk egyeztetni idegenvezetőnkkel a szabad kapacitásáról. Több, mint 10 fős foglalás esetén a biciklitúra idegenvezetővel és plusz 1 fő kísérővel (utóvéd) zajlik, emiatt az ár minimálisan változhat nagyobb létszám esetén. A túra a kiválasztott dátum előtt legkésőbb 35 nappal mondható le. 35 napon belüli lemondás esetén csak részösszeget tudunk visszatéríteni, ilyen esetben a biciklibérlések költségét már nem tudjuk visszaadni. Rossz idő esetén vagy a túra valamilyen okból történő elmaradása esetén a biciklibérlés ára nem jár vissza.

 

2023 őszére kitűzött túraidőpontok, amelyekre már lehet jelentkezni: szeptember 29., október 02., október 31.

További időpontokat az érdeklődés függvényében határozunk meg. Egyéb dátumon történő túra igénybevételével kapcsolatosan keresse bizalommal kollégáinkat további egyeztetés céljából.

A részvételi díj egységes, életkortól függetlenül.
Olyan telefonszám, amelyen a túra napján az idegenvezető kapcsolatban tud lépni Önökkel.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Párizsban élő idegenvezető partnerünk egyedülálló magyar nyelvű kerékpáros városnéző túrára invitál, amely a legnagyobb látványosságokat érinti.

Az elmúlt években Párizsban nagyon sok védett bicikliút épült, aminek köszönhetően ma rengetegen közlekednek két keréken, legyen az hagyományos vagy elektromos kerékpár, vagy akár elektromos roller.

A város remekül felfedezhető és bejárható biciklivel, hiszen a Montmartre kivételével a terep szinte teljesen sík, és nincsenek hatalmas távolságok.

Párizsban élő idegenvezető partnerünk egyedülálló magyar nyelvű kerékpáros városnéző túrára invitál, amely a legnagyobb látványosságokat érinti: az ezerszínű Marais-negyedben megcsodálhatjuk a Vogézek terét, eltekerünk a kastélyszerű Városháza előtt, jobbulást kívánunk a Notre-Dame-nak a Cité szigetén, átkelünk a legszebb hidakon a Szajna felett, a Louvre üvegpiramisát egy titkos átjárón át közelítjük meg, az Invalidusok aranykupolájától az Eiffel-torony felé vesszük az irányt, és nem hagyjuk ki a Diadalívet, a Champs-Elysées sugárutat és a Concorde-teret sem.

A programba még egy hamisítatlan francia palacsintázóban elköltött gyors ebédet és pihenőt is beiktatunk.


Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra