0 Ft
Vásárláskor részvételi jegyet kap, melyet a találkozási ponton felmutatva tud felszállni a buszra és részt venni a programon.
A túra Valenciából indul, általában a reggeli órákban 08:30-09:00 körül.
Angolul-spanyolul beszélő csoportkísérő/idegenvezető.
A program teljes hossza körül-belül 5 óra.
Felszállási lehetőségek Valenciában:
A kirándulás ára tartalmazza:
Választható jegytípusok:
A szolgáltató a változtatás jogát fenntartja.
Félnapos program során megismerkedhet a sajt készítés folyamatával és kiemelkedő borokat kóstolhat.
A Utiel-Requena tartomány borai védett eredetmegjelöléssel rendelkeznek és a kiemelkedő Bobal szőlőfajtából készülnek, mely a világon egyedülálló és az egyik legrégebbi szőlőfajta.
A bájos Pedrones kis településén lehetősége lesz ellátogatni egy autentikus sajt műhelybe, melyet három testvér vezet, akik szenvedélyesen dolgoznak a világ legjobb sajtjának elkészítésén. A testvérek Észak-Spanyolországban tanulták a sejtkészítés rejtelmeit, kecskesajtjaikat nagy odafigyeléssel készítik. Az üzem barlangok belsejében került kialakításra, a barlangok tökéletes hőmérsékletet biztosítanak a sajtok érleléséhez.
A sajtok különlegessége ízükben rejlik, kiváló minőségű kecsketejből készülnek, amely tej közvetlenül saját kecskéiktől származik, akik békés, természetes környezetben élnek. A friss tejből a sajtokat kézzel készítik.
A program során részt vehet saját sajtkészítő workshop-on is, valamint betekintést nyerhet a barlangok területére és megismerheti a sajtok gyártási folyamatát.
A látogatás során 8 különböző sajtfélét is megkóstolhat.
A sajtműhely látogatás után látogatást teszünk a Vera de Estenas Borászatba, amely családias borászat, meseszép, festői környezetben, egy domb tetején, amelyet a szőlőültetvények vesznek körül.
Itt megtekinthetik a szőlőkertet és megismerkedhetnek a borok készítésének történetével. A borászati látogatás kóstolóval zárul, mely során 3 féle bort kóstolhatnak és helyi falatkákat kísérőként.
A programváltoztatás jogát a szolgáltató fenntartja.