Barion Pixel

Bécs – közlekedési jegy

Ft

A Bécs közlekedési jegy vásárlásakor magát a jegyet kapja kézhez.
A jegy nem egy előre meghatározott időpontra szól, hanem az első használattól, azaz az aktiválástól kezdve érvényes a vásárolt időtartamra.

Érvényesítése a helyszínen az első használatkor történik.

 

10 készleten (utánrendelhető)

Kérjük, adja meg a felhasználás várható dátumát, még akkor is ha a jegy bármikor felhasználható is. A rendelését így biztosabban tudjuk teljesíteni a kért határidőre.
Kérem válasszon milyen módon szeretné megkapni a terméket.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Bécs tömegközlekedési eszközeinek hálózata összesen 937km hosszú. Az 5 metró-, 29 villamos- és 145 autóbuszvonal gyorsan és megbízhatóan szállítja Önt úti céljához.

Közlekedési bérlet Bécs tömegközlekedési eszközeihez.

A Bécs közlekedési kártya lehetővé teszi a tömegközlekedési eszközök korlátlan használatát 24, 48 és 72 órán keresztül.

A menetjegyek a Wiener Linien minden villamos-, autóbusz- és földalatti járatára érvényesek. Minden érvényesített menetjegy a célállomás eléréséig (akár többszöri) átszállásokkal együtt használható.
A bécsi metró naponta  hajnali 5.00 órától éjfélig közlekedik.

Bécs híres látnivalója, például a Stephansdom (U1, U3), a Schönbrunni kastély (U4) és a Práter (U1, U2) könnyen megközelíthető a metróval.

– Metró, földalatti
– Villamosok
– Buszok (kivéve az éjszakai buszok)
– Felszíni vasút

Gyerekek 6 éves kor alatt ingyen utazhatnak.

 

A bécsi metróhálózat öt fő vonalból áll, amelyeket színekkel és számokkal jelölnek:

 • U1 (piros): Az északi (Leopoldau) és a déli (Oberlaa) részt köti össze, és olyan fontos csomópontok mellett halad el, mint a Stephansplatz és a főpályaudvar.
 • U2 (lila): Jelenleg a városközpontban található Schottentortól a keleti Seestadtig közlekedik, és olyan fontos helyszíneken áll meg, mint a Prater és a stadion.
 • U3 (narancssárga): A nyugati Ottakringtől a keleti Simmeringig közlekedik, olyan központi megállókkal, mint a Westbahnhof (Nyugati pályaudvar) és a Stephansplatz.
 • U4 (zöld): A nyugati Hütteldorfot az északi Heiligenstadttal köti össze, és a Duna-csatorna mentén halad, olyan megállókkal, mint a Karlsplatz és Schönbrunn.
 • U6 (barna): A déli Siebenhirten és az északi Floridsdorf között halad, és olyan fontos csomópontokat szolgál ki, mint a Westbahnhof (Nyugati pályaudvar) és a Längenfeldgasse.

 


BECS metro terkep Becs metro terkep Becs Villamos terkep belvaros

 

Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra