Barion Pixel

FLIXBUS

A Flixbus járatok 2020.július 11-től ismét elindulnak. Elsőként Budapest-Bécs útvonalon, napi két járattal/irány, majd a továbbiákban fokozatosan a távolabbi úticélokra és sűrűbb időközönként is. Az út során szájmaszk viselése kötelező.  (2020.06.08.)

Vásárolja meg távolsági menetrendszerinti buszjegyét irodánkban. A jegye kényelemes ülőhelyet garantál a fedélzeten. Snacket és üdítőket vásárolhat segítőkész buszsofőrjeinktől, és ingyenes Wi-Fi szolgáltatást és konnektorokat talál minden buszon. Így az utazás alatt böngészheti a webet, nézhet filmet vagy lehet online.

Verhetetlen árainkkal spórolhat, részletes buszmenetrendjeinkkel és pontos buszainkkal időt takaríthat meg – és emellett a környezetet is védi, hiszen a busszal való utazás a közlekedés legkörnyezetbarátabb módja. Vagyis akár Koppenhágába, Utrechtbe, Veronába, Párizsba vagy Frankfurtba megy, a Flixbusszal mindig zölden utazik!

Kategória:
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Európa felfedezése busszal

Fedezze fel Európát Kedvező árú buszjegyeinkkel!

Utazza be Európát a FlixBusszal, egyik környezetbarát buszunk fedélzetén. Válassza ki a járatát a kiterjedt összeköttetés-hálózatunkból; 200 000 napi csatlakozás több mint 27 európai ország  + 1 USA, 1700 célállomásához: ezzel aztán igazán bejárhatja Európát!

Hátizsákos európai körtúrát tervez? Last minute városnézésre akar menni? Vagy vakációra készül a barátaival vagy a családjával? Semmi akadálya! Verhetetlen árakon visszük el A-ból B-be. Válasszon a következő országok közül: Szlovákia, Franciaország, Hollandia, Svájc, Németország, Olaszország, Csehország, Magyarország, Horvátország, nem beszélve Svédországról, Dániáról, Luxemburgról, Szlovéniáról és Ausztriáról – a FlixBus gondoskodik az Ön útjáról, amikor csak kívánja.

Elszállítja Önt A-ból B-be, közben pedig egy percig sem kell aggódnia: segítőkész munkatársainknak és barátságos buszsofőreinknek köszönhetően nincs mitől tartania, mindent elintézünk. Teljes nyugalomban tervezheti meg a buszos útját és utazhat velünk.

A FlixBus szolgáltatásai

Arra törekszünk, hogy megfelelő, olcsó és egyszerű buszszolgáltatást kínáljunk. Ha bármi kérdése van útja megtervezése közben, tekintse meg a gyakran ismételt kérdéseket, vagy hívjon fel minket. Segítőkész ügyfélszolgálati csapatunk minden problémáját megoldja, mindent megválaszol! Elérhetőségi információink weboldalunk Kapcsolat menüpontjában találhatók.

Vásárolja meg fapados buszjegyét kollégánknál. A jegye kényelemes ülőhelyet garantál a fedélzeten. Snacket és üdítőket vásárolhat segítőkész buszsofőrjeinktől, és ingyenes Wi-Fi szolgáltatást és konnektorokat talál minden buszon. Így az utazás alatt böngészheti a webet, nézhet filmet vagy lehet online.

Megtakarítás a Flixbusszal! Verhetetlen árainkkal spórolhat, részletes buszmenetrendjeinkkel és pontos buszainkkal időt takaríthat meg – és emellett a környezetet is védi, hiszen a busszal való utazás a közlekedés legkörnyezetbarátabb módja. Vagyis akár Koppenhágába, Utrechtbe, Veronába, Párizsba vagy Frankfurtba megy, a Flixbusszal mindig zölden utazik!

 

Fedélzeti szolgáltatások a FlixBuson
Ha a FlixBusszal utazik, garantáltan a legjobb szolgáltatást kapja. Minden busz fedélzetén ingyenes Wi-Fi, extranagy lábtér  valamint számos csatlakozóaljzat várja, és a poggyászának is jut hely bőven.

Wi-Fi
Mindig van ingyenes fedélzeti Wi-Fi a buszainkon. Egy percig sem fog unatkozni az ingyenes fedélzeti Wi-Fi-nek köszönhetően* – utazás közben böngészhet, cseveghet barátaival vagy megnézheti az e-mailjeit.

Lábtér
Buszaink kényelmes ülésekkel rendelkeznek, melyek extra nagy helyet hagynak a lábnak.
A FlixBuson garantáltan nagy lábtere lesz. Modern buszaink kényelemes ülésekkel vannak felszerelve, amelyek nagy teret hagynak Önnek. Minden ülés támlája állítható, és még hosszabb utakon is kényelmes.

Snackek és italok
Vásároljon olcsó snacket és italokat közvetlenül a segítőkész buszsofőrtől. Mindig gondoskodunk Önről utazása során: a fedélzeten olcsó snackek és italok vásárolhatóak. A termékekről érdeklődjön buszvezetőjétől.

Fedélzeti csatlakozóaljzatok
Szeretne böngészni az interneten, csevegni vagy dolgozni a laptopján, de lemerült az akkumulátora? Semmi probléma! Keresse a csatlakozóaljzat szimbólumát vagy kérdezze meg a segítőkész sofőrt, hol található egy konnektor a Flixbuson**.

Minden buszon toalett
Még van néhány perc hátra a következő megállóig? Nincs ok az aggodalomra! Minden Flixbuson van fedélzeti toalett.

Poggyász
Csomagoljon be 3 táskát és hozza el őket az útra. FlixBusainkon van elég hely a poggyásza számára. Kézipoggyászát tartsa az ülések feletti tárolókban, és barátságos sofőrjeink segítenek majd a bepakolásukban. Minden további részletet megtalál a poggyászokra vonatkozó szabályzatunkban.  (Az alap ár 1 db kézipoggyászt és 1 db max 20kg-os poggyászt tartalmaz. További csomagokat az ügyfélszolgálattal egyeztetve tud magával vinni)

 

Budapesti Megállók:

Budapest Népliget – 1091 Budapest, Üllői út 131.

Budapest Airport – Airport Terminal 2A, 1185 Budapest

Budapest Kelenföld – 1115 Budapet, Etele tér

Foglalás módosítása
Akár 15 perccel az indulás előtt 300/900/1 500 HUF minden egyes megváltoztatott foglalásonként és utasonként, az indulás időpontjától függően.

Utasinformáció módosítása
Telefonszám: ingyenes
Név: ingyenes, kivéve, ha közben az utazás drágább lett.

Foglalás lemondása
Kupon ellenében a menetdíj értékében, melyből minden egyes megváltoztatott foglalásonként és utasonként 300/900/1 500 HUF kerül levonásra az indulás időpontjától függően. Pénzvisszatérítés lehetséges (személyenként 4690 Ft-os lemondási díj)

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra