Barion Pixel

London – Éjszakai Városnézés

Ft

Vásárláskor magát a jegyet adjuk,
A jegy adott napra és adott túrára szól, a szolgáltató a szabad kapacitás függvényében bármelyik induló túrát visszaigazolhatja.
Gyermekek: 5-15 éves korig.

Túra időtartama: 1,5 óra.
Indulási időpont:  19.00 , 20.00,

Túra a belvárosból az Óriáskerék környékéről indul és ide is érkezik vissza.

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Fedezze fel Londont sötétedés után!

Ajánlatunk egy 1,5 órás éjszakai túra a városban.
Tudjon meg érdekességeket ezekről legendás  látványosságokról, szakértői útmutató és bennfentes tippeket hallhat a város éjszakai izgalmas helyeiről. London központjából indul a 1,5 órás éjszakai túra.

Utazás luxus buszokon, London top látnivalói között.

Kivilágítva megcsodálhatjuk akár a parlamentet beleértve a Big Bent, a Westminster apátságot, London Eyet, vagy ahogy a kivilágított csónakok cirkálnak a Temzén.

Busz végigmegy a londoni Piccadillyn, utcákon melyeken az elegáns üzletek találhatóak, mint pl a Fortnum & Mason is.. Ismerje meg a Szent Pál székesegyház, csodálja meg a méreteit – a második legnagyobb templom az országban, Southbank a színes éjszakai kivilágítását. Tower Bridge, az egyik legtöbbet fényképezett éjszakai londoni látványosság.

A túra tovább halad Knightsbridge  előkelő környékén, ami otthont ad Harrods – London legjobban szeretett áruházának. Még több híres épületett láthatunk koncerttermeket, múzeumokat, mint a Royal Albert Hall és a Természettudományi Múzeum, ezután visszatérnek a Green Park hoz ahol leszállás előtt még megnézhetik a Ritz Hotelt is.

Túra időtartama: 1,5 óra.
Indulási időpont:  19.00 , 20.00,


london_ejszakaivarosnezo_busz_terkep

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra