Barion Pixel

London – Parlament látogatás – Magyar idegenvezetéssel

A brit Parlament Felső -és Alsó házának 13 viktórianus gótikus termének és szobájának látogatása.
Vezetett túra magyar nyelvű idegenvezetővel a parlamentben.

Kategória:
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

2017 évi Nagy sikerű túránkat folytatjuk 2018-ban is!

2018-ben tervezett időpontok: 2018 március 31.,  április 28., május 19., július 07., augusztus 11.,augusztus 18., szeptember 22., október 20.

Túra indulás: 15: 40, illetve 2018. július 7 , augusztus 11., 10:40 óra

Amit kínálunk:
A brit Parlament Felső -és Alsó házának 13 viktórianus gótikus termének és szobájának látogatását.
Többek között megcsodálhatjuk az uralkodó trónszéket közelről, ahol májusban a parlamenti megnyitó beszédet II Erzsébet királynő felolvasta.
A másfél órás idegenvezetés Észak- Európa legnagyobb romaneszk termében, a közel ezer éves Westminster teremben fejeződik be.
Rengeteg érdekesség és kuriózum.

Magyar nyelven csak nálunk!
A program a belépő árát is tartalmazza !

A Westminster-palota (angolul Palace of Westminster, Westminter Palace vagy Houses of Parliament) az Egyesült Királyság parlamentjének épülete, ahol a parlament két háza, a Lordok Háza és a Képviselőház tartja üléseit. A palota Londonban, a Temze északi partján található a City of Westminster kerület szívében, a westminsteri apátság és a kormányzati negyed (a Whitehall és a Downing Street) közelében. Az elnevezés valójában két, ugyanazon a helyen álló építményre is vonatkozik. A középkorban épült Old Palace (régi palota) 1834-ben leégett, ennek helyére épült a ma is álló New Palace (új palota). Az új palota megőrizte eredeti címét, ma is a ceremoniális alkalmakra szolgáló királyi rezidenciaként szolgál.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra