Barion Pixel

Madrid – Királyi palota belépőjegy

Ft

A palota kertje nem látogatható, ide a vásárolt jegy nem érvényes.

Előre Adott napra és időpontra tudunk jegyet adni.
A kiválasztott időintervallumon belül a szabad helyek függvényében kapnak egy pontos belépési időpontot.
A jegy kiállítás után nem módosítható, jegy törléséről információt kollégáinktól kaphat.

Jegytípusok:

  • Felnőtt 17 éves kor felett
  • 6-16 éves kor ingyenes
  • 16-25 éves között diák igazolvánnyal kedvezményes jegy.
  • 65 éves kor fel felett kedvezményes jegy
A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

A madridi királyi palota a spanyol királyi család hivatalos rezidenciája Madridban, bár ma már csak állami szertartásokra használják. A palota alapterülete 135.000 m², és 3.418 szobája van.  Európa harmadik legnagyobb királyi palotája de a a legnagyobb jelenleg működő királyi palota

Különleges helyszíne volt számos fontos történelmi eseménynek és ceremoniának is, és gyönyörű belső tereivel vonzza a turistákat világszerte.
Az épületet a spanyol királyi család hivatalos rendezvényekre és fogadásokra is használja. Emellett a palotában található a Spanyol Királyi Gárda székhelye is. A palota területén különböző múzeumok is találhatóak, például a Királyi Kincstár Múzeum vagy a Királyi Ruhatár Múzeum, amelyekben gazdag gyűjteményeket őriznek a spanyol királyi család értékes tárgyaiból és ruházatából.

 

A Madridi Királyi Palota kertje, amelyet a spanyolul “Campo del Moro” néven is ismernek, lenyűgöző zöld oázist jelent a város központjában. Az ősi palotakomplexum kertje történelmi jelentőséggel bír, és a látogatókat gyönyörű kilátásokkal, lenyűgöző növényzettel és szobrokkal kápráztatja el.

A kert több száz éves múltra tekint vissza, és számos korszak alatt alakult ki. A tervezésében számos stílus és kultúra hatása érezhető, beleértve az arab, a reneszánsz és a romantikus stílusokat is. A kertben sétálva a látogatók felfedezhetik a különböző növényfajokat, virágokat és fákat, miközben élvezik a friss levegőt és a csendet a város zajától távol.

A kert további érdekessége, hogy számos művészeti alkotás is található benne, például antik szobrok és kútjai, amelyek még inkább gazdagítják a kert hangulatát és szépségét.

 

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra