Barion Pixel

Stratford, Oxford , The Cotswolds és Warwick kastély kirándulás

Ft

Vásárláskor magát a jegyet adjuk, melyel a Viktoria pályaudvarról induló  buszra fel kell szállnia.

Túra indulási időpontjai:  minden nap
Indulás: Londonból
Indulás: 08.30
Visszaérkezés: kb. 19:00 

A túra tartalmazza a Stonehenge és a Windsor kastély belépőjegyet. 

A jegy ára tartalmazza a választott opciókat:

  • Busz kirándulás London belvárosából indulva, belépőjegyek nélkül, gyalogos séta Oxfordba.
  • Busz kirándulás London belvárosából indulva, belépőjegy csak a Warwick kastélyba,  gyalogos séta Oxfordba.
  • Busz kirándulás London belvárosából indulva, belépőjegy (Belépő a Warwick kastélyba,  Shakespeare’s szülőhely és University Church of St Mary the Virgin) gyalogos séta Oxfordba.

Gyerekek: 3-16 éves gyerekek
család : 2 felnőtt + 2 gyerek (3-16 éves)
Senior:  60+ éves

A túra jegye kiállítás utáni törlésre vagy időpont cserére kérés esetén legkésőbb öt nappal, tehát az időpont elött öt napon kívül van lehetőség. A feltételeket a szolgáltató változtathatja. Kérje kollégáink segítségét.

Buszos túra + Belépő a Warwick kastélyba + Shakespeare's szülőhely és University Church of St Mary the Virgin (minden belépővel)
Buszos túra + Belépő a Warwick kastélyba
A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Stratford, Oxford , The Cotswolds és Warwick kastélya 1 napos buszos kirándulás
Programröviden:
– gyalogos városnézés Oxfordban, – a Christ Church felkeresése, – átutazás Cotswolds-on keresztül, – Shakespeare szülőhelyének, felkeresése, – Ismerkedés Stratford – Upon – Avon városával, – Warwick Castle,

Oxford
Élvezze Oxford pompáját! Több mint 900 éve ismert mint a tudományos kiválóság központja, járjon híres növendékeinek lábnyomában: itt tanult Bill Clinton, Lewis Carroll, és C. S. Lewis is. Fedezze fel Oxford egyetemi városát egy kényelmes séta során, térjen be a Bodleian Könyvtárba és az elragadó kollégiumi udvarokba. Engedje meg, hogy átvezessük a történelmi város épségben fennmaradt keskeny utcácskáin és ősi terein.

Christ Church
Világítás, kamera, és felvétel! Ritka élvezet a Harry Potter rajongóknak – tekintse meg a helyet, ahol a filmek számos jelenetét rögzítették! Álmélkodjon el a Christ Church pompáján, beleértve a Great Hallt, mely a Hogwart Hall mintájaként szolgált.

Cotswolds
Fedezze fel az elragadó Cotswold vidéket! A megszámlálhatatlan történelmi emléktől és történeti örökségtől telve a Cotswold vidék bájos keveréke a lélegzetelállító természeti szépségeknek, a nyüzsgő vásárvárosoknak és álmos falucskáknak.

Stratford – Upon – Avon
Vásárváros, de egy kicsit másképp! Sütkérezzen a világ igazolhatóan legnagyobb írójának, William Shakespeare-nek szülővárosában, mely az ardeni erdő szélén helyezkedik el. Meglátogatjuk Shakespeare félig fával burkolt szülőházát, hogy lenyűgöző bepillantást nyerhessünk gyermekkorába.

Warwick Castle
Legyen részese Britannia legnagyobb középkori kalandjának! Mélyen Warwick várának szívében, a Nagyterem nyüzsgő kaptárrá válik! Merüljön el csata előkészületekben és érezze egy középkori páncélzat súlyát. Váljon katonává – próbáljon fel egy méretre készített harci sisakot! Látogassa meg a káprázatos dísztermeket és gyönyörködtesse szemét a viktoriánus díszvacsora előkészületein.

Ajánlatunk egyéni utazók részére: 
Busz kirándulás London belvárosából indulva, belépőjegy (Belépő a Warwick kastélyba,  Shakespeare’s szülőhely és University Church of St Mary the Virgin) gyalogos séta Oxfordba.
Túra indulási időpontjai: minden nap
Indulás: 
Londonból
Indulás:
08.30
Visszaérkezés: 
kb. 19:00

A túra tartalmazza a Warwick kastélyba,  Shakespeare’s szülőhely belépőjegyet.
A túra foglalható jegyek nélkül is. 


 

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra