Barion Pixel

Barcelona – Camp Nou Stadion

Ft

A stadionban jelenleg FELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK zajlanak, amely miatt a stadion egyes területei átmenetileg nem látogathatók. A jegyek ezen időszak alatt érvényesek a New Barça Museum-ba és a felújítási panorámás kilátópontra is (Construction Viewpoint).

Jegyek soron kívüli belépésre jogosítják.
Adott napra és adott időpontra szól. Időpontok fél óránként elérhetőek.
Reggel 09:30 és 18:00 óra között van lehetőség a belépésre. A kiválasztott időintervallumon belül a pontos belépési időpontot a stadion munkatársai igazolják vissza.

 

A jegy adott napra és adott időpontra szól, vásárlás után nem lemondható, nem módosítható.

Jegyek az alábbi szerint választhatóak:

  • Gyerekek 0-tól be nem töltött 4 éves korig (4 éves kor alatt a belépési ingyenes)
  • Gyerek 4-10 éves korig (be nem töltött 11 éves korig)
  • Felnőtt betöltött 11 éves kortól
  • Senior  jegyek betöltött 70 éves kortól
A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

A Camp Nou (katalánul) (magyarul: Új Mező), gyakran Nou Camp az FC Barcelona labdarúgócsapatának otthona Barcelonában, Katalóniában.

A stadion 1957-ben készült el, az akkorra kicsinek bizonyuló Les Corts helyett, és Európa legtöbb néző befogadására alkalmas labdarúgó arénája lett. Az 1998-99-es szezon során az UEFA “ötcsillagos stadion” minősítéssel ismerte el a Barça otthonának nagyszerűségét. Az épület hivatalos neve Estadi del Futbol Club Barcelona volt 2000-ig, amikor a tagok a névváltoztatásról rendezett szavazáson azt javasolták, hogy legyen az addigi becenév, a Camp Nou a hivatalos név.

A stadionban található az FC Barcelona Múzeum is, mely 2010-ben történt felújítása óta 3D mozival, és audovizuális képernyők segítségével mutatja be a klub történetét, és művészeti gallériának is helyet ad.

Aki valamilyen emléket is szeretne magának hazavinni, arra is van lehetőség a közel 200 m2-es reklikviákat árusító áruházban.

Új jegytípus: videoguiddal vásárolható – Virtuális élmény VR szemüveggel. Olyan mintha a lelátókon újra élné a legizgalmasabb mérkőzéseket.


Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra