Barion Pixel

Edinburgh – Prémium St. Andrews és Fife halászfalu 1 napos túra

Ft

A túra foglalása adott napra történik.
A Jegy vásárlása esetén, részvételi jegyet kap mellyel közvetlenül az autóbuszra szállhat fel.
A jegy mellé küldünk egy tájékozattó anyagot a felszállási pontról.

Gyermekek életkora 5-15 éves kor között.

5 éves kor alatti gyerekek a túrán nem vehetnek részt. 135 cm-nél alacsonyabb gyerekek esetén kérjük legyenek szívesek külön jelezni, hogy az utazáshoz a túra szervezői biztosítani tudják a megfelelő ülésmagasítót.

Árak szezon függőek, nem tartalmazzák a belépőjegyek díját, az ebédet és frissítőket. Ezek árát a helyszínen kell fizetnie.


 

Előszezon/ 11.01 – 12.16, 01.04 – 03.31.

Középszezon/ 04.01 – 05.31, 10.01 – 31, 12.17 – 01.03.

Főszezon/ 06.01 – 09.30.

 

Edinburgh-i túra indulás: 09:45
Várható visszaérkezés: 18:00
Túra nyelve: angol

A túra szervezői a programváltozás jogát fenntartják.

A túra nem indul: január 1., december  25., 26.

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Fedezze fel egy kalandokkal dúsított nap során az ősi egyetemet, a lélegzetelállító középkori romokat és a régimódi parti falu nyújtotta lehetőségeket St. Andrews és Fife halász faluinak meglátogatása során.

Kalandozzon az elegáns építészeti remekek és az elragadó parti táj kontrasztos világában. Hasonlítsa össze egy viharvert kastély romjait egy ősi golfpálya kanyarulataival és látogasson el a skót falvakba és városokba, melyek több meglepetést rejtenek, mint amire kis méretükből következtetnénk.

A túra 09:45-kor indul, tervezett visszaérkezés 18:00-kor.

A túra során meglátogatott helyek:

Forth Bridges – Egy hihetetlen mérnöki munka, lenyűgöző látkép és egy UNESCO világörökségi helyszín.
Anstruther – Engedd, hogy elvarázsoljon ez a köves utcákkal és régi stílusú épületekkel rendelkező hagyományos halász falucska.
St. Andrews Cathedral  – Ez a napjainkban már romos katedrális egykor Skócia legkáprázatosabb épületei közé tartozott.
St Andrews Old Town – Merüljön el 1000 évnyi történelemben, miközben felfedezi az óváros szeles utcáit és ősi kastélyát.
The Old Course –  Skóciában a golf mindig is nagy népszerűségnek örvendett, azonban a 15. században betilottták. Később ez a sport annyira közkedveltté vált St. Andrews városában, hogy a helyet azóta is „A Golf Hazája”-ként emlegetik.
Historic Village of Falkland – Ez a különös Fife királyságbeli város egy gyönyörű palotával és derűs tájjal várja a látogatókat.

 

A program részletesebb leírása:

Edinburgh-ot elhagyva észak felé vesszük az irányt Dél-Queensferrybe.
Áthaladunk a Queensferry átkelőhelyen, ahonnan remek rálátásunk nyúlik Skócia egyik legnagyszerűbb mesterséges látványosságára, a Forth Rail hídra.
Ezt követően belépünk a Fife királyság területére és megállunk egy tradícionális halász faluban, Anstruther-ben, melyet a helyiek Ainster néven ismernek. Sétát tehetünk a régi köves utcákon vagy kalandozhatunk egyet a kikötő mentén.
Anstrutherből utunkat észak felé folytatjuk, a középkori St. Andrews városába. St. András Skócia védőszentje és a legenda szerint földi maradványait Fifeban mosta partra a víz. St. Andrews városa Nagy-Britannia harmadik legősibb egyetemének és egy gyönyörű romkastélynak ad otthont.
A város felfedezésére 2 óra fog rendelkezésünkre állni.
St. Andrews-t elhagyva utunk Fife vidéki tájain visz keresztül, egészen Falklandig, ahol az itt található palota áll az öreg falu középpontjában. A Falkland Palace volt a Stuart királyi család fő rezidenciája.
A palotát leszámítva is Skócia legszebb falujának számít ez a szűk, tekergő utcákkal és öreg házikókkal rendelkező kis ékszerdoboz.
Falklandet elhagyva visszaindulunk Edinburgh-ba, a Loch Leven tó mellett elhaladva, ahol Mária skót királynőt bebörtönözték protestáns nemesei.
Ezt követően utunk ismét keresztezi a Firth of Forthot, majd visszatérünk a városközpontba.

Várható visszaérkezés 18:00-kor.

Időtartam: Egész napos kirándulás kb 9 óra.
Időpontok: naponta induló túra
Indulási város: Edinburgh
Túra nyelve: Angol

A túra szervezői a programváltozás jogát fenntartják.


St Andrews és Fife halászfalu prémium túra útvonal térkép

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra