Barion Pixel

Dublin – Óriások útja túra

Ft

A túra foglalása adott napra történik.
A Jegy vásárlása esetén, részvételi jegyet kap mellyel közvetlenül az autóbuszra szállhat fel.

A túra ára tartalmazza a soron kívüli belépést az Óriások útja látogató központba.

Felszállásra a belvárosban 2 helyszínen van lehetőség.
07:50am – 34 O’Connell Street Lower (The Spire)
08:00am – Tourist Office, Suffolk Street (Molly Malone Statue)
Túra nyelve: angol
Túra indulása: minden nap 7:50-kor
Túra nem indul: március 17, december  25.,

 

A túra szervezői a programváltozás jogát fenntartják.

 

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Amíg nem látogattad meg a legendás Óriások útját, addig nem láttad Írországot igazán.
Az Óriások Útjától Belfaston keresztül, ez a túra mindent tartalmaz.
Határozottan Észak-Írország legátfogóbb túrája.

Mi az óriások útja? 

A vulákni tevékenység Finn McCool (ír mitológiai figura, az ő legendájához kötik az Óriások útjának keletkezését) segítségére volt, hogy ezt a csodát megalkossa 60 millió évvel ezelőtt. A 90 méter fölé emelkedő, 6 km hosszú, meredek sziklafalak látványa, melyek egész sor öblüket formálnak ámulatba ejtő. Túránk tartalmazza a vadonatúj innovatív és fantáziadús Óriások Útja látogatóközpontot, melynek meglátogatásához ingyenes audio guide-t adunk.

Ezen felül ellátogatunk a Dark Hedges-hez és Ballintoy-ba , melyek a sikeres TV sorozat, a Trónok harca által nyertek hatalmas hírnevet.

Dublinból indulunk északra, átvágunk az országon, hogy Észak-Írországba érkezzünk. Eligazító és frissítő megállókkal utunk során gondoskodunk róla, hogy komfortosan és felfrissülve induljunk neki ennek a csodás napnak.

Utunk során az északi partvidékre buszozunk, ahol a Anttrim völgyeinek (Glenns of Antrim) láthatjuk. Ez a terület kiemelkedő természeti szépségéről nevezetes. Panorámás túránk során csodálhatjuk a Antrim megye völgyeit és a vidéki tájait.

Észak Írország egyik legnépszerűbb természeti jelensége a Dark Hedges volt. A sövényeket és fákat a Stuart család ültette a tizennyolcadik században. A céljuk az volt, hogy lenyűgözzék a látogatókat, akik az otthonukba érkeznek. Sokuk felismerheti, hogy ez volt a ’Királyok Útja’ a Trónok Harca című nagysikerű sorozatban. Csodás fotó helyszín és lehetőség, hogy részesei lehessenek egy film díszletének, a való világban.

Megyünk tovább a Causeway Coasthoz, ahol Rathin Island-re kaphatunk csodás kilátást, és tiszta, felhőtlen időben még a 13 mérfölddel arrébb fekvő Skócia-i partvidéket is láthatjuk. A látvány a partszakaszról csodálatos, mely nincs kétség, az egyik leglátogatottabb helyszín Európában.

A Dunluce kastély látogatása a következő megállóink során, amely a Trónok Harcában a “House of Greyjoy”-két volt látható. A valóságban ez a páratlan kastély az 1500-as években épült a McQuillan család számára.

A kastély meredek sziklák tetején található, páratlan kilátással az Atlanti-óceánra. A túra ára a belépőjegyet tartalmazza!

Az Óriások útja a fénypontja a túránknak! Az ír óriás, Fionn és skót riválisa Angus építette. Egy igazi mestermű, mely tökéletes alakú hexagon alakú oszlopokból áll. Az idegenvezető el fogja mondani a hely további történetét és legendáit. Túránk tartalmazza a soron kívüli jegyet a látogatói központba (más cégek túrája nem tartalmazza ezt!). Az ösvény az Óriások Útjához a központ mögül indul és 10 percre van körülbelül. A helyszínen van lehetőség minibusz bérlésére, mely leviszi Önöket ezen az úton az Óriások útjához, ha valakinek szüksége lenne rá, mert nehézséget okoz a séta.

Hazafelé vezető utunk során panorámás túrát teszünk Belfast városába, ahol az idegenvezető elmondja és megmutatja a legfőbb látványosságait ennek a nagyszerű városnak. Megállunk a Városházánál, és egy órás szabadidőre lesz lehetőség. Ez egy rövid látogatás, de jó lehetőség azoknak, akik máskor nem tudnának eljutni a városba.

Hazafelé autópályán jövünk, hogy legyen lehetőségük pihenni. Dublinba várhatóan este 20:30 körül érünk, egy élményekkel teli nap után.

Túra indulása: minden nap
Indulási hely: Dublin belváros
Várható Indulás: 07:00
Túra nyelve: Angol
A túra szervezői a programváltozás jogát fenntartják.

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra