Barion Pixel

Párizs – Louvre belépőjegy

Ft

A jegy adott napra és fix időpontra szól, az időponthoz képest 30 percük van a belépésre, ha ezt lekésik, akkor sorban állás után új jegy vásárlással tudják megtekinteni a ,múzeumot.

A jegyeket 24 órán kívülre tudjuk foglalni.

Az Eugéne Delacroix Múzeum látogatása a Louvre Múzeum látogatásával egyazon napon lehetséges

A belépés a „Passage Richelieu” vagy a „Galerie de Carrousel” felől lehetséges, a belépőjegy kizárólag az állandó kiállításokra érvényes.

Gyermekek: 17 éves korig, továbbá EU állampolgárok 18-25 éves kor között ingyenesen látogathatnak el a múzeumba (a belépéshez személyazonosító igazolvány felmutatása szükséges).

Ingyenes belépőjegy esetén / 0-17,99, 18-25,99 éves korig / soronkívül be tud menni, ha előre időpontot foglal. Amennyiben nincs időpont foglalása a helyszínen az ingyenes jegyet ki kell váltani.
Ezzel a belépőjeggyel a pénztárnál történő sorban állás nélkül mehet be a Louvre Múzeumba!
Nagyobb társaságok részére (7-25 fő) az egyszerre való beléptetés és jegy foglalása más feltételekkel történik. Kérjük keresse kollégáinkat.

A belépőjegyek névre szólnak. Kérjük a felhasználó teljes nevét adja meg.
A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Váltsa meg előre belépőjegyét!

Az új szabályok szerint előre időpontra szóló jegy nélkül nem látogatható az épület!

A Louvre Párizs központi részén, a Szajna jobb partján található nemzeti múzeum, a világ egyik legismertebb és 1793 óta Párizs legnagyobb múzeuma.
Az európai képzőművészetek gyűjteménye mellett egyiptomi, iszlám, keleti, görög, római és etruszk emlékek is megtekinthetők.

Az alábbi ingyenes vagy kedvezményes szolgáltatásokat tartalmazza a Párizs Louvre Múzeum belépőjegy:
– belépőjegy a Louvre Múzeumba – a pénztárnál történő sorban állás nélkül!
– belépőjegy az Eugéne Delacroix Múzeumba
– 10 % kedvezmény a Louvre kávézóiban és éttermeiben

Van lehetőség belépőjegyet foglalni audio guide-dal is.

Az Eugéne Delacroix Múzeum látogatása a Louvre Múzeum látogatásával egyazon napon lehetséges.

Ezzel a belépőjeggyel a pénztárnál történő sorban állás nélkül mehet be a Louvre Múzeumba!
Adott napra időpontra szóló soron kívüli belépő.

A belépés a „Passage Richelieu” vagy a „Galerie de Carrousel” felől lehetséges, a belépőjegy kizárólag az állandó kiállításokra érvényes

Gyermekek 17 éves korig, továbbá EU állampolgárok 18-25 éves kor között ingyenesen látogathatnak el a múzeumba (a belépéshez személyazonosító igazolvány felmutatása szükséges). Ingyenes belépőjegy esetén / 0-17,99, 18-25,99 éves korig / soronkívül be tud menni, ha előre időpontot foglal. Amennyiben nincs időpont foglalása a helyszínen az ingyenes jegyet ki kell váltani.  Ezzel a belépőjeggyel a pénztárnál történő sorban állás nélkül mehet be a Louvre Múzeumba!

Nyitvatartási idő:
Naponta, kedd kivételével 9:00-18:00 között. Utolsó belépési időpont: 16:30.

A következő napokon zárva tart a múzeum:

Minden kedden, valamint Január 1., május 1., november 11., december 25.

Le hall Napoléon (a Piramis alatt): 9.00-22:00
Les salles d`Histoire du Louvre (a Louvre történetéről): február végéig zárva
Le CyberLouvre (Mulitimedia-terület): 9:00-17:45

Az októbertől máciusig tartó minden hónap első vasárnapján történő ingyenes látogatási lehetőséget a múzeum 2022-től határozatlan időre megszüntette.A Louvre minden évben 07.14-én továbbra is ingyenesen lesz látogatható.


Leonardo da Vinci-kiállítást, az olasz polihisztor halálának ötszázadik évfordulója alkalmából rendez a világ egyik legjelentősebb múzeuma.
nagyszabású tárlaton – amelyet tíz évig tartó előkészítés előzött meg – 162 festményt, rajzot, kéziratot, szobrot és egyéb műtárgyat állít ki a Louvre.
A mester mintegy húsz festményéből csak 11 látható a kiállításon, de mindegyiket kiemeli a köré elhelyezett többi alkotás, amelyek rá is világítanak a nagy művek keletkezésének történetére.

A Mona Lisa, Leonardo da Vinci leghíresebb műve és a Louvre egyik legemblematikusabb műkincse nem látható a kiállításon, de a látogatók a tárlattól néhány lépésre megtekinthetik a múzeum leglátogatottabb termében (Salle des États).


Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra