Barion Pixel

Párizs – Asterix Park

Ft

Belépőjegy vásárlása esetén magát a jegyet kapja, a belépőjegy adott napra foglalható.

 

A park áprilistól októberig van nyitva.

A jegyeket 24 órán kívülre tudjuk foglalni.

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Az Asterix park a híres mese és képregény figuráit eleveníti meg, így nem szabad meglepődni, ha utunk során esetleg 1-1 gall hadsereggel, vagy magával Julius Cesarral találkozunk. A parkban átélheti az egész család milyen is lehetett az ókori Róma, hiszen berendezései, arénái, szobrai, díszei, mind-mind ebben a stílusban lettek kialakítva.

1989-ben, a Disneyland létrejötte előtt nyitotta meg kapuit. Ez az első olyan európai park, melyet azért hoztak létre, hogy legyen egy olyan szórakozási lehetőségekkel teli hely, ahol a családok együtt lehetnek, és mind a gyerekek, mind a felnőttek egyformán jól érezhetik magukat. A park 2009-ben ünnepelte 20. születésnapját.

A park áprilistól októberig tart nyitva, s ezen időszak alatt rengeteg szórakozási lehetőséget kínál az odalátogatóknak. Vannak olyan játékok, melyet csak gyerekek, vagy csak felnőttek vehetnek igénybe, de a park nagy része olyan játékok helyszíne, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak. S akinek ez még mind nem lenne elég, megnézheti a delfin show-t, vagy a humorosabbnál humorosabb előadásokat.


Az Asterix Park 30 km-re található Párizstól, könnyen megközelíthető:

  • autóval,
  • CDG RER-rel a CDG Aeroportig onnan transzfer busz visz a Parkig
  • valamint transzfer busszal ami a városközponttól indul.

Párizs Parc Asterix

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra