Barion Pixel

Isztambul – Közlekedési bérlet

Ft

A kártya vásárlásakor egy részvételi jegyet  (Istanbul Public Transport Card) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára beváltania.

A részvételi jegy dátumra szól. Azon a napon belül bármikor egyszer be tudja váltani. A beváltás egyben nem a kártya érvényesítése.

Gyermek 0-2 éves korig. 3 éves kortól felnőtt kártyát kell váltani a gyermekek részére is.

A Beyoglu, Besiktas, Eyüp, Fatih, Galata, Sultanahmet, Sisli, Taksim régiókban található hotelekbe lehet kérni a kártyák kiszállítását, így érkezésükkor már szállodájuk recepcióján fogja várni Önöket a fizikai kártya. Ennek külön felára nincs.
Ehhez kérjük pontosan szíveskedjenek megadni hoteladataikat a megrendelés beküldésekor. A kártyák kiszállítására általában az érkezést megelőző napon kerül sor, így a kártyákat 24 órán kívülre tudják megrendelni.

Amennyiben szálláshelyük a Sultanahmet és Taksim régiókon kívül esik vagy magánszálláshelyen szállnak meg (nem hotelben, hanem például AirBnB-ben), a kártyák nem kézbesíthtők ki, ebben az esetben javasoljuk az Istambul Welcome Card választását.

A közlekedési jegy a reptérre való kijutásra alkalmas.

Egy kártya, egy fő részére egyszeri felszállásra jogosító  jegyeket tartalmaz. A kártyát egyszerre több személy nem használhatja, amennyiben többen utaznak együtt, mindenkinek saját kártyával kell rendelkeznie.
A kártyán található jegyek, jegyenként egyszer bármikor felhasználhatóak, annak felhaszálására 180 napja van.

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Az Isztanbul közlekedési jegy 1-3-5-7 napra érvényes korlátlan utazásra jogosító jeggyel, mely érvényes Isztambul tömegközlekedési eszközökön.

Fedezze fel Isztambul városát a káryta adta lehetőségekkel.

Az alábbi ingyenes szolgáltatásokat tartalmazza kártya:
– tömegközlekedés eszközök, mint, busz, metro villamos, vonat.
– hajózás (nem a városnéző hajók)
– libegől, felvonók.


A Beyoglu, Besiktas, Eyüp, Fatih, Galata, Sultanahmet, Sisli, Taksim régiókban található hotelekbe lehet kérni a kártyák kiszállítását, így érkezésükkor már szállodájuk recepcióján fogja várni Önöket a fizikai kártya. Ennek külön felára nincs.

Ehhez kérjük pontosan szíveskedjenek megadni hoteladataikat a megrendelés beküldésekor.
A kártyák kiszállítására általában az érkezést megelőző napon kerül sor, így a kártyákat 24 órán kívülre tudják megrendelni.

Egy kártya, egy fő részére egyszeri felszállásra jogosító  jegyeket tartalmaz.
A kártyát egyszerre több személy nem használhatja, amennyiben többen utaznak együtt, mindenkinek saját kártyával kell rendelkeznie.

A szolgáltató a változtatás jogát fenntartja!


Istambul közlekedési térkép

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra