Barion Pixel

Milánó – Tömegközlekedési jegy

Ft

FIZIKAI KÁRTYA VÁLASZTÁSA ESETÉN:

Milánó közlekedési jegy vásárlása esetén magát a terméket kapja, mellyel a helyszínre érkezés után tudja a közlekedési eszközöket használni.
A kártya bármikor felhasználható, érvényessége az első használatkor indul.

 

ELEKTRONIKUS VOUCHER VÁLASZTÁSA ESETÉN:

A fizikai kártyát Milánóba érkezve a közlekedési automatákból tudja kiváltani az elektronikus voucheren található információk segítségével.

A kiváltott kártya az első használattól lesz érvényes.

 

Gyerekek be nem töltött 14 éves korig a városi tömegközlekedési eszközökön érvényes életkort igazoló okmány felmutatásával ingyenesen utazhatnak. 

 

A termék vásárlás után nem visszaváltható.

17 készleten (utánrendelhető)

Kérjük adja meg akkor is, ha bármikor felhasználható, hogy a kért dátumig rendelését biztosabban tudjuk teljesíteni.
Fizikai, mágnes csíkos kártya.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Érvényes a nyilvános tömegközlekedési eszközök használatára.

A KÁRTYA IRODÁNKBAN ÁTVEHETŐ

Milánó tömegközlekedési hálózata metró, villamos, troli és busz eszközöket tartalmaz. A városban akár a belvárosban is villamos közlekedést érdemes használni, ahol akár régi tipusú kocsikon is utazhatunk.

A közlekedés már reggel 5 órától indul és éjfélig is járnak a tömegközlekedési eszközök. Vannak éjszakai járatok is, melyeket a nappali napi jegyekkel is tudnak használni.

A tömegközlekedési hálózat zónákra van osztva Mi1-től Mi9-ig. A közlekedési jegyek a Mi1-Mi3 zónákra érvényes , ezek megfelelőek a város nevezetességeinek látogatásáho. jegyet váltania, A a zöld metróvonal néhány szélső megállója esik az Mi4 zónába.

 

24 órás ELEKTRONIKUS VOUCHER választása esetén a fizikai kártyát Milánóba érkezve a közlekedési automatákból tudja kiváltani a kapott voucheren található információk segítségével.

 


FONTOS:

A jegyből elérhető 1 napos (azaz 24 órás) és 3 napos ( azaz 3 naptári napos) változatban, kizárólag felnőttek részére.

6 éves kor alatt az utazás ingyenes, és 6 és 10 éves kor között is ingyenes, de egy felnőtt esetén legfeljebb csak két gyereknek!

Tömegközlekedési jegyek nem érvényesek a reptérről történő bejutásra, erre külön autóbusz vagy vonat jegy vásárlása szükséges.


 

 

Milano metro map varoskartyak

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra