Barion Pixel

Milánó – Leonardo Utolsó vacsora

Ft

Foglalás előtt javasoljuk, tájékozódjon a szabad időpontokról kollégáinknál.
Helyeket nagyon korlátozott számban tudunk előfoglalni. Megrendeléskor a napot kell meghatározni amikor bemenne. Az időpontokat a múzeum adja meg.
A belépőjegy rendelése nem jelenti, hogy garantáltan lesz belépőjegye.
Jegyeket a szabad helyek erejéig foglaljuk fizetés után.
A jegyek adott napra időpontra szólnak.Jegyek kiállítása után, melyet a kollégáink készítenek el, azok nem módosíthatóak.

A helyszínen jegyet NEM árulnak, csak előre online lefoglalt jegyeket adnak át! A megvásárolt jegyek CSAK az adott időpontban használhatóak fel!

Olasz rendelet értelmében az Utolsó Vacsora freskó minden hónap első vasárnapján ingyenesen tekinthető meg. Az ingyenes napra előre foglalt időpontos jeggyel lehet csak belépni. Jegyek korlátozott számban elérhetőek. Irodánk az ingyenes napra a foglalást nem tudja intézni. Az ingyenes napokon csoportok nem léphetnek be, valamint ezeken a napokon vezetett túrák sem zajlanak. 

Adott napon belül szabad helyek függvényében kap pontos belépési időpontot. A dátum választó nem a szabad kapacitásokat mutatja.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Az Utolsó Vacsora a Santa Maria delle Grazie bazilikában

A Santa Maria delle Grazie Milánó legszebb reneszánsz temploma. Francesco Sforza, Milánó hercege rendelte el az építését 1463-ban, Guiniforte Solari építész 1466-tól 1490-ig dolgozott a bazilika, valamint a mellette található dominikánus kolostor munkáin, a kolostor viszont már előbb, 1469-ben elkészült.

A nagyteremben található Leonardo da Vinci híres freskója, az Utolsó Vacsora (olaszul Cenacolo), mely 1980 óta a bazilikával együtt a világörökség része.
1943. augusztus 15. éjjelén az angol-amerikai légicsapások miatt bombatalálat érte a kolostort is. A refektórium (szerzetesek egykori étkezőhelye) megsemmisült, de néhány fal – így az is, amelyre az Utolsó vacsorát (Il Cenacolo) festették – épségben maradt. Az egykori kolostor épületei, az udvarok és átjárók a templomtól balra helyezkednek el. A térről nyílik a főbejárat, innen egy kis előcsarnokon keresztül megközelíthető a nagyterem is, ahol Az utolsó vacsora látható.

Hétfőnként zárva tart. Belépés naponta 08:15 – 16:15-ig.

A kép megtekintésére 30 fős turnusokban van lehetőség. Egy turnus 15 percet tölthet el a kép megtekintésével!


A belépőjegyen kívül lehetőség van kombinációs jegy vásárlására vagy túrával egybekötött jegyek igénylésére.
A jegyek túrák napra és időpontra kérhetőek.

Kombinált jegy:

Utolsó vacsora  belépő és a ‘Pinacoteca Ambrosiana’ galléria kombinációs jegye.

Utolsó vacsora  belépő és a Santa Maria delle Grazie templom megtekintés, kb 30 perces túra.

Utolsó vacsora  belépő és a Castello Sforza középkori erőd látogatása idegenvezetővel. kb 90 perces túra

Leonardo és Michalangelo túra – Utolsó vacsora  belépő és Santa Maria delle Grazie templom – ha nyitva van- ,a Castello Sforza középkori erőd, San Maurizio templom  látogatása  Michelangelo Pietàja a Rondanini Museumban.  túra kb. 120 perc

Utolsó vacsora  belépő és Santa Maria delle Grazie templom – ha nyitva van- ,a Castello Sforza középkori erőd, San Maurizio templom  látogatása idegenvezetővel. kb 120 perces túra.

További milánói városnéző túrával egybekötött programokat is tudnak kollégáink ajánlani.


Amennyiben kollégánk nem talál szabad időpontot, alternatív lehetőséget küld Önnek. Természetesen bármikor elállhat a rendeléstől, amennyiben nem megfelelő ajánlatunk.


Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra