Barion Pixel

Milánó – San Siro Stadion

Ft

A jegy vásárlásakor a belépőjegyet kapja kézhez.

A jegy adott napra szól. Napon belül bármikor beléphet.

 

Jegytípusok

Felnőtt 16 +

Gyerek 0-16 év

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Lépjen be Olaszország legnagyobb futballstadionjába!

Ha szereti a futballt, akkor a San Siro Stadion kötelező látnivaló Milánóba való utazásakor.

San Siro belseje felé haladva megvalósíthatja álmát, hogy az olasz futball történetének legnagyobb bajnokainak nyomdokaiban sétáljon. Lehetősége van ellátogatni a stadion nyilvános területeire, felülről megfigyelni a pályát, ellátogathat a sajtóterembe, és elképzelheti magát a a kamera másik oldalán, ahol a meccs utáni interjúk és fényképek készülnek. Végül, de nem utolsósorban elérheti a pálya bejárati alagútját, melynek aljáról varázslatos kilátás nyílik a San Siro pályára, amely a futball szerelmeseinek legizgalmasabb élménye.

A belépő a stadionon belüli „Inter és Milan” múzeumba is belépést biztosít, ahol felfedezheti az Inter és az A.C.Milan csapatok történetét.

De ez még nem minden, emlékszel, mi történt 1982-ben és 2006-ban?
A futballrajongók számára az a két év emlékezetes pillanat, tele adrenalinnal és érzelmekkel, amikor Olaszország megnyerte a világbajnokságot. Ennek az energiának egy részét még mindig feltöltheti, ha megnézi a legendás „Azzurri” kiállított mezeit.
A 2014–2015-ös szezonra bemutatott kortárs új épületben található a Mondo Milan múzeum (szó szerint Milánói Világmúzeum), ahol felfedezheti a csapat történetét a ritka emléktárgyak és a legfejlettebb interaktív technológiák egyedülálló keverékén keresztül.
A Stadion minden nap az alábbi időpontokban tart nyitva:
  9:30 – 17:00

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra