Barion Pixel

Milánó – Comói tó buszos túra

Ft

Foglalás esetén részvételi jegyet kap, amely tartalmazza a találkozási pont pontos helyét és idejét, ahol a részvételi jeggyel meg kell jelennie.

Gyerek jegyár betöltött 4 éves kortól 11 éves korig. 11 éves kor felett felnőtt jegy váltása szükséges. 4 éves kor alatt a részvétel ingyenes, de létszám miatt le kell jelenteni.

 

A Lugano-s túra választása esetén a határátlépéshez szükséges érvényes úti okmány meglétét a túra kezdete előtt az idegenvezető ellenőrizheti, ennek hiányában a túrán való részvételt megtagadhatják, ilyen esetben visszatérítés nem jár.

 

A foglalás adott napra lehetséges, ha a választott napon nem jelennek meg, a jegy elvész. A jegy a kiállítást nem módosíttatható és nem töröltethető.

A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Fedezze fel Olaszország gyönyörű tóvidékén Como-t, mely rövid távolságra található Milánótól.

A hatalmas, hófödte Alpok között fekszik, amely a tó partról felemelkedik, ide a divatos Como-tavi városokba invitáljuk.  A terület felfedezésére két különböző típusú túra közül tud választani, hogy biztosan megtalálja a megfelelő lehetőséget.

A Como-tó Európa harmadik legnagyobb tava, melyet lenyűgöző alpesi táj és gyönyörű falvak vesznek körül. A környék híres a kiváló minőségű selyem termékeiről.

 


COMÓI TÓ ÉS BELLAGIO – egész napos túra Milánóból

Fedezze fel a varázslatos Comói tavat, mindössze egy rövid útnyira Milánó nyüzsgő városától.

A túra hossza körül-belül 10 óra, utazás kényelmes autóbuszban, professzionális angol nyelvű idegenvezető kíséretében.

A program részletesebb leírása:

Milánó belvárosából utazunk kényelmes autóbusszal a Comói tóhoz, ahol atúrát Tremezzinától fogjuk megkezdeni. A luxus villákban és festői szépségű falvacskákban bővelkedő terület tökéletes lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és az Olasz Riviérea életstílus felfedezésére. A túra 1 órás hajókázással folytatódik privát hajóút során. A hajóút során megcsodálhatjuk a tóparti villákat, egy luxus hotelt, amelyet trópusi kertek öveznek, a Villa Balbianello-t, a Villa Carlotta-t és még sok mást.

A mediterrán klíma lehetővé teszi, hogy utunk során páratlan exotikus növényeket is lássunk, melyek egész évben virágzanak.

Bellagio-ban kikötve barangolhatunk a város meredek utcácskáin, melyek a tótól vezetnek felfelé vagy megállhatunk egy kávéra vagy fagylaltra az egyik történelmi épületben. Töltsön el egy kis szabadidőt, mielőtt tovább hajóznának Cadenabbiába, ahonnan utunkat Comóba folytatjuk tovább, a város történelmi látnivalóinak felfedezésével. Comó történelmi központjában szintén élvezhetnek egy kis szabadidőt a város alaposabb megismerésére és vásárlásra, mielőtt visszabuszoznánk Milánóba.

A túra ára tartalmazza:

 • 2 órás privát hajózás Bellagio-ba
 • utazás kényelmes autóbuszban Milánó és Comó között
 • professzionális angol nyelvű idegenvezetés
 • hordozható audio készülék a városnézésekhez

 

A túra indulása: 08:30-09:00 körül, belvárosból

Várható visszaérkezés Milánóba: az esti órákban, 19:00 körül

Túra indulási napok:

 • TÉLEN (novembertől márciusig): hétfő, szerda, péntek, szombat, vasárnap
 • NYÁRON (áprilistól októberig): minden nap

 

A programváltozás jogát a szolgáltató fenntartja.


 

COMÓI TÓ ÉS LUGANO – egész napos túra Milánóból

Látogasson el a Lake Como-hoz és a Lake Lugano-hoz, ahol Olaszország és Svájc legjavát fedezheti fel. Élvezze az utazást, a hajókázást és keljen át bámulatos hegységeken.  A túra során érdekes információkat tudhat meg a helyi történelemről, megcsodálhatja a tavak páratlan panorámáját és helyi svájci csokoládékat kóstolhat.

A túra hossza körül-belül 9 óra, odautazás kényelmes autóbuszban, angol nyelvű professzionális idegenvezető kíséretében, visszautazás vonattal.

A program részletesebb leírása:

Milánóból indulva körül-belül 1 órás utazást követően érkezünk Comoba, ahol felfedezhetjük a történelmi városközpontot, szabad idő keretében barangolhatunk a kis utcácskákban vagy vásárolhatunk a helyi butikokban.

A túra ezt követően egy 1 órás hajózással folytatódik a tavon. A hajóról megcsodálhatjuk a tóparti villákat, mint például a Villa d’Este, a gyönyörű trópusi kerttel körülvett luxus hotel és a mediterrán klímának köszönhetően olyan egzotikus növényeket is láthatunk, melyek egész évben virágzanak.

Utunkat az autóbuszban folytatjuk tovább a Comói tó mentén, majd a svájci határt átlépve megérkezünk Luganoba.

Az érkezést követően szabadidőt kapnak, mely alatt elfogyaszhatnak egy ebédet, megismerhetik az elegáns és népszerű helyeket a városban (például a Via Nassa – manapság kifinomult vásárlóutca, korábban a halászok hálóit készítő nők “munkahelye” volt) vagy akár a vízparti Casinó Lugano-t.

A túrán való részvételhez a túra napján is érvényes úti okmány felmutatása lesz szükséges, az úti okmányt a határátkelés során kérhetik, annak hiányában a túrán való részvételt megtagadhatják, ebben az esetben visszatérítés nem jár!

A túra ára tartalmazza:

 • 1 órás hajózás a Comói tavon
 • odautazás kényelmes, légkondícionált autóbuszban
 • professzionális angol nyelvű idegenvezető
 • visszaútra szóló vonatjegy Luganoból Milánó központi pályaudvaráig

 

A túra indulása: 08:30-09:00 körül, belvárosból

Várható visszaérkezés Milánóba: az esti órákban, 18:00 körül

Túra indulási napok:

 • minden hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton

 

A programváltozás jogát a szolgáltató fenntartja.

 


 

Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra