Barion Pixel

Róma OMNIA kártya

Ft

Omnia vásárlása esetén részvételi jegyet tudunk adni, mely két részből áll. Egyik része egy Omnia Card, amely érvényes a vatikáni területek látogatására a felsoroltak szerint és városnéző buszozásra, másik része pedig egy Róma Pass kártya (kivéve gyermek jegy esetében), ez tartalmaz 2 ingyenesen megtekinthető látnivalót listából választva, valamint 72 órás tömegközlekedési lehetőséget. A kártya mindkét részére a használat előtt Rómában az egyik megadott beváltási ponton ki kell váltani (2 db fizikai kártyát fognak kapni), a tartalmazott szolgáltatások csak a fizikai kártyák birtokában lesznek használhatók.

A kártya mindkét része az első használattól fog aktiálódni (akár közlekedési eszközök használata során vagy pedig az első nevezetesség látogatása során) és innentől fog számítani a 72 órás érvényességi idő.

Választható kártya típusok:

 • Felnőtt (18+)
 • Gyerek (6-17 éves korig, be nem töltött 18 éves korig)

A gyerek Omnia kártya nem tartalmazza a Róma Pass-t!

Egyes múzeumokba a belépés 18 éves kor alatt ingyenes, de időpont foglaláshoz kötött, EU-s állampolgároknak 18 és 25 éves kor között kedvezményes, a közigazgatási határon belüli tömegközlekedés gyermekek részére 10 éves kor alatt ingyenes, ha fizető felnőttel együtt utaznak.

Beváltási pontok a városban több helyen:

 • St. Péter tér környéke
 • Lateráni komplexum környéke
 • Carcer Tallianum környéke

A beváltási pontokról címekkel és nyitvatartási időkkel a vásárlást követően kapnak pontos tájékoztatást.

A szolgáltató fenntartja a változtatás jogát!

Az Omnia Card megvásárlása önmagában még nem garantálja a belépési lehetőséget sem a Colosseumba, sem pedig a Vatikánba. A kártya birtokában is csak időpontfoglalással látogathatók ezek a nevezetességek. Foglalásra a szabad helyek függvényében van lehetőség.

A lefoglalt időpontok nem módosíttathatók, nem töröltethetők és nem visszatéríttethetők. A lefoglalt időpontok minden esetben csak az érvényes kártya (Róma Omnia/ Róma Pass) felmutatásával együtt érvényesek.


A Colosseum és a Vatikán is csak előzetes időpont foglalással látogatható!

Colosseum időpont foglalást intézhetik egyénileg a tájékoztató anyagokban található linkeken keresztül vagy pedig kérhetik rendelés során kollégáink segítségét vagy utólag is megrendelhetik az időpontot kártyáik mellé az alábbi linken:

Colosseum időpont nem foglalható minden hónap első vasárnapjára.

A Colosseum időpont foglalásnál kiválasztott napot van lehetőségük megadni, melyen belül a Colosseum igazolja vissza a pontos belépési időt a szabad helyek függvényében.

 

 

Amennyiben a Róma Pass kártyát a Colosseum látogatásra szeretné felhasználni, a Colosseum kombinált belépőjegyet kapja, mely az alábbiakat tartalmazza:

Colosseum emeletek

A belépőjegy érvényes:

 • Colosseum földszint és első szintje / First level
 • Forum Romanum területére
 • Palatino domb területére és az Imperial Forum területére
 • Belépési lehetőség az időszaki kiállításokra

A belépőjegy nem érvényes:

 • Colosseum alagsor, aréna kilépés / Underground
 • Colosseum 2. és 3. emelete / Second floor, third floor
 • SUPER sites

 

A belépőjegy az első használattól számított 24 óráig érvényes a 3 terület egyszer-egyszer történő megtekintésére, melyen belül a Colosseumba fix belépési időpontot kap. A Colosseumba a kapott időpontban tud csak belépni, korábbi vagy későbbi időpontban nem. A Colosseum időpont foglalás csak a fizikai Róma Pass kártyával együtt felmutatva lesz érvényes!

 

A Colosseumba gyermekek részére is van lehetőség időpont foglalásra, függetlenül attól, hogy az ő Omnia kártyájuk a Róma Pass-t nem tartalmazza. 18 éves kor alatt a Colosseum ingyenesen látogatható, de időpontfoglalás meglétéhez kötött. Ha gyermek Omnia kártyát is vásárol, legyen kedves az ő részére is kiválasztani a Colosseum időpont foglalást, szívesen elkészítjük az ő részére is. A gyerekek időpont foglalását a Colosseum minden esetben 18:00-ás , 15:15-ös vagy 17:15-ös belépési időpontra igazolja vissza, a gyerekek időpont foglalása úgynevezett “nyitott jegy” , amely a rajta szereplő 18:00-ás, 15:15-ös vagy 17:15-ös belépési időponttól függetlenül adott napon belül bármikor egyszeri belépési lehetőségre jogosítja a gyermeket. A gyermek a felnőttel egy időben is beléphet akár.

18 éves kor alatti gyermekek részére az előre foglalható, adott napra és időpontra szóló ingyenes jegytípust 2023.05.01-től történő belépések esetében a Colosseum megszünteti. Amennyiben gyermeke részére ingyenes jegyet szeretne, azt a Colosseumnál helyszíni sorban állást követően tud igényelni. Ha nem szeretnének a helyszínen ingyenes gyermek jegyért sorban állni, a gyermekek részére is javasoljuk a  felnőtt Omnia kárya vagy pedig külön a Róma Pass kártya megvásárlását, mely mellé adott napra és időpontra szóló Colosseum időpont foglalás kérhető. Amennyiben gyermekének gyerek Omnia kártyát vásárol, a Colosseumba junior jegyet tud váltani részére eklővételben vagy a helyszínen sorban állást követően fog tudni ingyenes jegyet kérni a Colosseumba.

Vatikán időpont foglalást intézhetik enyénileg a jegyen található linken keresztül vagy pedig lefoglalhatják időpontjukat az Omnia kártya rendelése során weboldalunkon keresztül is.

A Vatikán vasárnaponként nem látogatható, vásárnapra eső dátumokra nem tudunk időpontot foglalni.

Amennyiben a Vatikán időpont foglalást irodánktól kérik, elkészítjük mellé a Szent Péter bazilikába szóló audioguide időpont foglalását is ha az lehetséges, a Vatikán múzeum belépési idejéhez igazítva. A Vatikán múzeum látogatására napot tudnak megadni, mely napon belül a pontos belépési időpontot a múzeum igazolja vissza a szabad helyek függvényében.
Továbbá a Vatikán időpontfoglalás mellé elkészítjük Önöknek a Carcer Tallianum / Mamertinus börtönbe szóló időpont foglalást is, mely a Vatikán látogatástól eltérő napra szól, amennyiben Colosseum időpontfoglalást is kért, a Colosseum látogatással fog azonos napra szólni. A Mamertinus börtön belépő a visszaigazolt Colosseum időponthoz igazítva kerül foglalásra.

A Szt. Péter bazilikába audioguide igényelhető, melyhez átmenetileg személyigazoló okmány letétbe helyezése szükséges a látogatás időtartamára. Az időpont foglalás az audioguide-al együtt az Omnia irodákban kérhető.

A kapott időpontok előzetesen nem módosíttathatók.
Előzetes időpont foglalások hiányában a szabad helyek függvényében az Omnia Card csapatától tudnak időpontokat kérni kártyáik mellé a fizikai kártyák átvétele során. 

A választott napon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
A választott napon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

72 órás Róma Omnia kártya. Érvényes a tömegközlekedési eszközökön, Vatikáni múzeumba és a kápolnába, múzeumokban, városnéző buszra és látnivalóknál Rómában.

Részletesen:

 •  a tömegközlekedési eszközök korlátlan használata 72 órán keresztül,
 •  2 római múzeum vagy látnivaló ingyenes megtekintése a Róma Pass listájából választva,
 •  ingyenes városnéző busz /Open Bus Vatican&Rome/
 •  ingyenes vatikáni belépő
 •  ingyenes belépési lehetőség a vatikáni területek egyes helyeire
 •  különböző kedvezményeket biztosít múzeumok, látnivalók, rendezvények, és számos kiállítás, stb. árából is,
 •  kedvezmények – Bikes, Segways és Guide Rentals.
 •  ingyenes várostérkép a csomagban.

 

Tömegközlekedés:
A tömegközlekedési eszközök korlátlan használata 72 órán keresztül Róma város közigazgatási határain belül. (Csak a felnőtt Omnia Card tartalmazza) Repülőtéri bejutásra nem alkalmas.

Vatikán tulajdonába lévő épületek esetén: 
Ingyenes és soron kívüli belépéssel:

 • Vatikáni múzeumba és a Sixtusi-kápolnába (időpont foglalás szükséges)
 • Többnyelvű audio-guide a Szent Péter bazilikába
 • Belépőjegy a Lateráni (Keresztelő Szent János) bazilikába, audioguide-al, belépési lehetőséggel a kincstár múzeumba. (a Sancta Sanctorum belépési lehetőséget nem tartalmazza)
 • Vatican&Rome panoráma tetős városnéző buszozás – az Omnia kártyával rendelkezők átmenetileg a buszait is igénybe tudják venni kártyájukkal
 • Carcer Tallianum belépő (Mamertinus börtöne) 

Open Bus megállói

1 -Vaticano – Castel Sant’Angelo
2 -San Giovanni dei Fiorentini
3 -Santa Agnese in Agone – Piazza Navona
4 -Torre Argentina
5 -Santa Maria in Ara Coeli (direction Termini Station)
6 -Santi Apostoli
7 -Santa Maria degli Angeli
8 -Termini Station
9 -Santa Maria Maggiore
10 -San Giovanni in Laterano
11 -Colosseo – San Gregorio al Celio
12 -Circo Massimo – Santa Sabina all’Aventino
13 -Teatro Marcello – Santa Maria in Campitelli
14 -Santa Maria in Ara Coeli (direction San Pietro)
15 -Largo Argentina – Santa Maria ad Martyres
16 -Vaticano – Castel Sant’Angelo

Róma Pass múzeumok/látnivalók:

A Róma Pass listájából választott 2 ingyenes belépőjegy múzeumi vagy régészeti területre (az első kettőként megtekintett látnivaló ingyenesen, a további helyekre kedvezményesen váltható belépő). (Csak a felnőtt Omnia Card tartalmazza.) Néhány érdekesség a listából:

 • Colosseum kombinált belépőjegy  (időpont foglalás szükséges)
 • Angyalvár
 • Capitólium
 • Circus Maximo
 • Villa Borghese

Róma Pass – Colosseum időpont foglalás
2019. március 1-től a Róma Passal rendelkezőknek is időpontot kell foglalniuk a Colosseumba. A Róma Pass vagy Róma Omnia kártyájával ingyenesen bemehet a Colosseumba, de csak akkor ha van időpont foglalása.
Ez egyénileg intézhető vagy vásárláskor irodánkban, illetve online. (az időpontfoglalásnak foglalási költsége van, abban az esetben is ha a foglalást egyénileg végzik ).

A gyermek Omnia Card a Róma Pass-t nem tartalmazza!

A szolgáltató fenntartja a termékek körének, kedvezmények mértékének, buszok megállóinak változtatására a jogot.


Róma Pass-t tartalmazó ingyenes vagy kedvezményes látnivalók közül egynéhány:

 • Accademia Nazionale di San Luca
 • Circo Massimo
 • Circo Maximo Experience
 • Forum Pass Super
 • Galleria Borghese
 • Galleria d’Arte Moderna di Roma Capitale
 • Galleria Nazionale d’Arte Antica in Palazzo Barberini e Palazzo Corsini – Palazzo Barberini
 • Galleria Nazionale d’Arte Antica in Palazzo Barberini e Palazzo Corsini – Palazzo Corsini
 • Galleria Nazionale d’Arte Moderna e Contemporanea
 • Galleria Spada
 • Journeys Through Ancient Roma
 • Mausoleo di Augusto
 • MAXXI – Museo nazionale delle arti del XXI secolo
 • Mercati di Traiano – Museo dei Fori Imperiali
 • Musei Capitolini
 • Musei Capitolini – Centrale Montemartini
 • Musei di Villa Torlonia ( Casina delle Civette, Casino Nobileú,  Serra Moresca)
 • Museo Carlo Bilotti Aranciera di Villa Borghese
 • Museo Civico di Zoologia
 • Museo dell’Ara Pacis
 • Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina
 • Museo delle Mura
 • Museo di Casal de’ Pazzi
 • Museo di Roma
 • Museo di Roma in Trastevere
 • Museo di Scultura Antica Giovanni Barracco
 • Museo Napoleonico
 • Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (reduced ticket only)
 • Museo Nazionale di Castel Sant’Angelo
 • Museo Nazionale di Palazzo Venezia (service with Roma Pass temporarily suspended)
 • Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia
 • Museo Nazionale Romano
 • Museo Nazionale Romano – Crypta Balbi
 • Museo Nazionale Romano – Palazzo Altemps
 • Museo Nazionale Romano – Palazzo Massimo
 • Museo Nazionale Romano – Terme di Diocleziano
 • Museo Pietro Canonica a Villa Borghese
 • Museum of Civilisations
 • Museum of Civilisations – Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico “Luigi Pigorini”
 • Museum of Civilisations – Museo Nazionale dell’Alto Medioevo
 • Museum of Civilisations – Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari
 • Museum of Civilisations – Museo Nazionale d’Arte Orientale
 • Palazzo Valentini – Archaeological Area of the Domus Romane
 • Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino
 • Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino – Colosseo (Anfiteatro Flavio)
 • Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino – Palatino e Foro Romano
 • Parco Archeologico dell’Appia Antica
 • Parco Archeologico dell’Appia Antica – Antiquarium Di Lucrezia Romana
 • Parco Archeologico dell’Appia Antica – Complesso di Capo di Bove
 • Parco Archeologico dell’Appia Antica – Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani
 • Parco Archeologico dell’Appia Antica – Parco Delle Tombe Della Via Latina
 • Parco Archeologico dell’Appia Antica – Villa dei Quintili e Santa Maria Nova
 • Parco Archeologico di Ostia Antica
 • Terme di Caracalla
 • Villa di Massenzio e Mausoleo di Romolo

A fenti lista nem tartalmaz minden Róma Pass-al megtekinthető helyszínt, a látnivalók pontos, naprakész listáját a vásárlást követően tudjuk küldeni. A tartalmazott szolgáltatások változtatására a szolgáltató a jogot fenntartja


Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra