Barion Pixel

San Francisco City Pass

Ft

A kártya vásárlásakor egy részvételi jegyet (San Francisco City Pass vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára beváltania.

A részvételi jegy dátumra szól, adott napon belül bármikor beváltható. A beváltás egyben nem a kártya érvényesítése.
Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk a San Francisco City Pass kártyához tartozó információs anyagot Önnek naprakészen biztosítani.

A kártya az érvényesítéstől számítva egymást követő napokon használható fel.

Gyerekjegy 4-11 éves korig évig

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

A San Francisco City Pass egyszeri belépésre jogosítja tulajdonosát a legnépszerűbb látnivalókhoz. A Pass-al 4 helyszínre tud ingyenesen bemenni.

A City Pass 9 egymást követő naptári napig érvényes:

-California Academy of Sciences
-Blue & Gold Fleet San Francisco Bay Cruise

További helyekből tud választani 2 darab nevezetességet

-Aquarium of the Bay
-Walt Disney Family Museum
-Exploratorium
-San Francisco Zoo & Gardens
-SFMOMA


California Academy of Sciences

A The Academy of Natural Sciences és a Steinhart Aquarium 2004. június 19-én nyitotta meg először kapuit. San Franciscóban downtownban, a 875 Howard Streeten található. Az Akadémia a Steinhart Aquarium állatait sikeresen költöztette át az új downtowni otthonukba. Töltsön el egy délelőttöt vagy délutánt a 875 Howard Streeten, amely egy átmeneti megoldás, amíg átépítik a Golden Gate Parkban az Akadémiát. Fedezze fel a természettörténet tárgyi bizonyítékait és ismerje meg a természetes világot. Az Akadémia a Seinhart Aquariumban nem a mindennapi dolgokra hívja fel a figyelmét.

Blue & Gold Fleet Bay Cruise
Ismerkedjen meg San Franciscóval a víz közelségéből is. Egy egyórás vezetett kirándulás keretében vitorlázzon át a figyelemre méltó Golden Gate Bridge alatt, majd Sausalito és az Angel Island mellett, és nem utolsó sorban a hírhedt Alcatraz körül. A Blue & Gold Fleet’s a Pier 41 alatt lelt otthonra, rögtön a Pier 39 mellett, üzletekkel és éttermekkel várja a vendégeket, valamint élő műsoros járatokkal és egy szórakoztató oroszlánfóka show műsorral.

Aquarium of the Bay
Fedezze fel San Francisco Bay lélegzetelállító víz alatti világát. A kristálytiszta üvegalagút egy teljesen más szemszögből mutatja be az elbűvölő vízi világot.

Walt Disney Family Museum
Fedezze fel mi rejlik Mickey Egér, Hófehérke és Disneyland megalkotójának történelmében, ahogyan elmerül a Walt Disney család  életét bemutató múzeumban. A múzeum, amely minden Disney rajongó számára bakancslistás helyszín!

Exploratorium
A kíváncsi emberek ideális programja! Merüljön el a látnivalóktól és zörejektől vibráló tájban, ebben a nemzetközi és tekintélyes, a tudomány, a művészet és az emberi érzékek múzeumában. Nem számít, hogy hány éves, vagy, hogy a tudomány ismerős terület e Önnek, kiállítási darabok százaival ism
erkedhet meg, megérintheti, és szemügyre veheti őket. A Golden Gate híd mellett a Palace of Fine Arts-nál található.

San Francisco Zoo & Gardens
Színes madaraktól csintalan majmokig és égig érő zsiráfokig minden megtalálható a San Francisco állatkertben, amely több, mint 2000 egzotikus, veszélyeztetett és mentett állatnak ad otthon, közel 100 hektáros területen.

SFMOMA
A San Francisco Museum of Modern Arts egy modern és kortárs művészeteket bemutató múzeum a Van Ness Avenue-n.

 

A szolgáltató a változtatás jogát fenntartja.

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra