Barion Pixel

Chicago City Pass 3 nevezetesség

Ft

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Belépő az 3 legismertebb nevezetességhez.

A Chicago City Pass az alábbi nevezetességek egyszeri meglátogatására jogosítja tulajdonosát. A City Pass 9 egymást követő napig érvényes.

Az alábbi helyek közül választhat 3 nevezetességet:

 • Shedd Aquarium
 • Skydeck Chicago
 • The Field Museum including Underground Adventure
 • Adler Planetárium and Astronomy Museum
 • Museum of Science and Industry
 • 360 CHICAGO Observation Deck
 • Shoreline sightseeing Architecture River Tour
 • Centennial Ferris Wheel at Navy Pier

 

Shedd Aquarium – időpont foglalás szükséges
A világ legnagyobb fedett tengervizű akváriuma, bálnákkal, delfinekkel, fókákkal, vidrákkal és pingvinekkel. A “Wild Reef” kiállításon teremnagyságú ablakon keresztül, búvárperspektívából figyelhetjük meg a 26 egymással összefüggő vadászterületen úszó cápákat és más ragadozó halakat.

Skydeck Chicago – időpont foglalás szükséges
A Skydeck a chicagoi Willis Tower (lkorábbi nevén Sears Tower) a 103. emeletén található, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra. A toronyház magassága 442 méter, antennával 527 méter és 110 emeletes. 1973-as befejezésekor a világ legmagasabb épületének számított. Az Egyesült Államokban a One World Trade Center után jelenleg a második legmagasabb felhőkarcoló

The Field Museum & Underground-Adventure
Megtekinthetik Sue-t, a világ legnagyobb, legjobb állapotban megmaradt tirannoszaurusz rex csontvázát. A múzeumban ezenkívül különböző művészeti, régészeti, természettudományi és történelmi tárgyak gyűjteménye látható.

Adler Planetárium & Astronomy Museum & Sky Theatre Show
A nyugati félteken az első planetárium hi-tech mozival, interaktív csillagászati múzeummal, valamint egy történelmi jelentőségű tudományos műszer gyűjteménnyel.

Art Institute of Chicago
Művészeti múzeum, jelentős impresszionista és poszt-impresszionista gyűjteménnyel. Az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb alapterületű művészeti múzeuma (a legnagyobb alapterületű művészeti múzeum az USA-ban a New York-i Metropolitan Museum of Art).

Museum of Science & Industry & Omnimax– időpont foglalás szükséges
Hasznos tapasztalatokkal bővíthetik tudományos és technikai ismereteiket. A gyűjtemény a természetben talált és az emberi kéz által előállított csodákat is tartalmaz, többek között a Silver Streak vonatot 1930-ból, és egy épségben megőrzött U-505 típusú tengeralattjárót a második világháborúból. Az Omnimax mozi lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

360 CHICAGO Observation Deck – időpont foglalás szükséges
Élvezze a csodálatos kilátást a chicagói horizontra, a strandokra és a történelmi vízpartra a felhők magasságából.

Shoreline Sightseeing Architecture River Tour – szezonális
Hajózzon a Chicago River mentén és ismerje meg a felhőkarcolók születésének evolúcióját, ezen az amerikai építészeti túrán.

 


 

Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra