Barion Pixel

Dublin – Trónok harca stúdió túra belépőjegy

Ft

Vásárláskor magát a jegyet kapja, amely adott napra és időpontra szól. A jegyen található időpont azt az időt fogja jelölni, amikor az átszállító transzferbuszra fel kell szállnia, amely a stúdió bejáratánál fogja letenni.

Választható jegytípusok:

 • Felnőtt (16+)
 • Gyerek (0-12 éves)
 • Junior (13-15 éves)
 • Senior (betöltött 66 éves kortól)
 • Diák (16 éves kortól, érvényes diákigazolvánnyal)

 

Stúdió nyitva tartás:

 • a hét minden napján nyitva

 

A stúdióba egyénileg tömegközlekedési eszközökkel vagy autóval tudnak eljutni. A stúdió bejáratánál közvetlen parkolási lehetőség nem biztosított, a szomszédos stúdió területén van lehetőség parkolásra, ahonnan transzfer busszal tudnak átmenni a Trónok Harca stúdióhoz, amelyet a belépőjegy ára tartalmaz (gyalogosan ez a táv NEM tehető meg). A két stúdió között közlekedő transzfer buszok minden nap közlekednek, amikor a Trónok Harca stúdió nyitva tart.

A jegyen szereplő időpont a transzfer buszra lesz érvényes, amellyel a két stúdió között közlekedni tud, ezért kérjük legyen szíves korábban érkezni, hogy elegendő ideje legyen leparkolni és elérni átszállító buszát.

Javasolt látogatási idő: 2,5-5 óra

A kiállított jegy nem módosíttatható, nem töröltethető és nem visszatéríttethető.

A Trónok Harca stúdió Észak-Írországhoz (Anglia) tartozik, kérjük indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Angliába utazás 2021.október 01-től csak ÚTLEVÉLLEL lehetséges. A személyigazolványt érvényes úti okmányként már nem fogadják el. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.

A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében. A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Tekintsen be a Trónok harca sikersorozat kulisszái mögé egy páratlan stúdiólátogatás keretein belül.

Látogasson el az Észak-Írországban található autentikus filmezési helyszínre, a Linen Mill Studio-ba.

A Trónok harca stúdió túra keretein belül a látogathatók felfedezhetik a Hét Királyságot és a 8 évedos sorozat filmezésének legapróbb rejtelmeit is.

Lépjen be az eredeti filmezési díszletekbe, többek között az ikonikus nagy csarnokba (Great Hall at Winterfell) ahol Havas Jon-t az észak királyának kiáltották és nézzen meg olyan díszlet eszközöket, mind például Daenerys Targaryen sárkánykő trónja és vegye szemügyre testközelből a jelmezek, fegyverek és eszközök részletgazdagságát.

A stúdió több, mint 10.000 négyzetméternyi területen mutatja be a sorozat forgatásval apcsolatos legfontosabb elemeket, amelyek a Trónok harcának életrekeltésében játszottak szerepet.


 

Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra