Barion Pixel

New York City Pass

Ft

A megkezdéstől számítva 9 napjuk áll rendelkezésre a nevezetességek megtekintésére a kártyával.
A kártya voucherének érvényessége a rendelésben megadott naptári naptól számítva 21 napi él.
A használatát a megadott dátumtól számított 21 napon belül el kell kezdeni használni. melybe a kártya éhasználatának 9 napjának bele kell esni.

Az elkészült kártya, értesítés után, oldalunkon elérhető pdf formátumban is, melyben a szükséges használati információk és linkek is megtalálhatóak.
Telefonra lementhető és onnan bemutathatóak az időpont foglalások, nem kötelező ezeket nyomtatnia de nyomtatva is használható.

Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, így tudjuk a kártyához tartozó információs anyagot Önnek naprakészen biztosítani.

Ingyenes belépést biztosít New York 5 legismertebb nevezetessége megtekintéséhez, 9 egymást követő napig érvényes.
– Empire State Building Observatory és audio tour – időpont foglalás kell
– American Museum of Natural History and Space Show – időpont foglalás nem kell
– 2-hour Circle Line Harbour Cruise at 42nd Street VAGY Statue of Liberity & Ellis Island  – időpont foglalás kell
– Guggenheim Museum vagy Top Of The Rock – időpont foglalás kell
-9/11 emlékmű vagy INTREPID SEA, AIR & SPACE múzeum – időpont foglalás kell

Gyerekjegy 6-17 évig

Amennyiben időpont foglalást is szeretne igényelni, keresse kollégáinkat információért.

A New York City Pass a kiállítást követően 24-48 órával válik aktívvá a rendszerben, ezt követően lehetséges az időpontok foglalása, így a kártyát csak 48 órán kívüli felhasználási igény esetén tudjuk adni.

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Érvényes New York 5 legismertebb nevezetességéhez.

Ingyenes belépést biztosít New York 5 legismertebb nevezetessége megtekintéséhez, 9 egymást követő napig érvényes.
– Empire State Building Observatory és audio tour
– American Museum of Natural History and Space Show
– 2-hour Circle Line Harbour Cruise at 42nd Street VAGY Statue of Liberity & Ellis Island
– Guggenheim Museum vagy Top Of The Rock
-9/11 emlékmű vagy INTREPID SEA, AIR & SPACE múzeum

 

Empire State Building Observatory 
A legendás csillagvizsgáló New York legkedveltebb látnivalója. Egy negyed mérfölddel emelkedik a város nyüzsgő utcái felé. Akár nappal vagy este látogat el ide, egyaránt láthatja és hallhatja (a vezetett Audio Tour-ral) a fejedelmi város nevezetességeit és a zaját. Tony az Ön tökéletes idegenvezetője, aki utazása során segít Önnek felfedezni New York örömeit és csodáit. Egy életre szóló élményben lehet része!
Belépő a 86. emeleti csillagvizsgálóba és a 2. emeleti múzeumba,

Időszaki akció: Délelőtt/délelőtt élmény,  a 86. emeleti csillagvizsgáló belépőjét és a 2. emeleti múzeumba való belépést, valamint bónusz aznap esti általános belépő – A CityPASS jegyek két általános belépőt tartalmaznak, egy nappal, egy másik pedig ugyanazon az éjszakán.

American Museum of Natural History 
A Zagat Survey új U.S. családi útikalauzában a Nr. 1 attrakciónak számít New Yorkban. A legnépszerűbb program minden korosztály számára, magában foglalja az új Rózsaközpontot a földért és a világegyetemért. Ebben a kategóriában világszerte ez a legfejlettebb létesítmény, amely az új Hayden Planetáriumot, az Univerzum- és a Földbolygó csarnokot is magában foglalja. Ne hagyja ki a világhírű dinoszauruszt, az óceáni életet és a meteorit csarnokot se. Vásároljon a 4 látványos ajándékboltban az egész világról – a természetes világból és az univerzumból – érkező ajándékokat.
Belépő az állandó múzeumi termekbe, köztük több mint 40 galériába,valamint egy belépőjegyes kiállítás, a Davis Family Butterfly Vivarium, óriásvetítésű film vagy a Hayden Planetárium Űrbemutatója (szabad helyek függvényében; a Láthatatlan világokat nem tartalmazza)

 

Circle Line Sightseeing Cruises 
Érvényes a 2 órás Semi-Circle Cruise-ra, vagy a 2 órás Harbor Lights Cruise-ra, vagy a 75 perces Liberty Cruise-ra (máj. 1- okt. 31.).
Élvezze New York City-t Circle Line módra. Áldozzon ránk 2 órát az idejéből, és mi megmutatjuk Önnek Mid és Lower Manhattan pompáját. Hivatásos idegenvezető meséli el Önnek a nagyszerű város legendáit és hagyományait. Csodálatos kilátás nyílik a legszebb horizontra a világon és a lehető legjobb találkozásban lehet része a Szabadság-szoborral. Mind a 3 túra a Szabadság-szobor körül zajlik, egy megállóval a szobor előtt, amely során fantasztikus fényképeket készíthetnek, de partra szállni nem lehet.
VAGY
Statue of Liberity & Ellis Island 
Az Ellis Island-on lévő Szabadság-szobor a franciák ajándéka volt, a szabadság és a demokrácia jelképe. A beutaztató iroda több mint 12 millió embert utaztatott az Ellis Island-ra, mielőtt 1954-ben bezárt. A hely történetét a szigeten található Ellis Island Immigration Museum hatásos képeken keresztül mutatja be.
kompútra Liberty Island és Ellis Island között, valamint audio útmutatók, valamint belépő a Szabadság-szobor Múzeumba és az Ellis Island Bevándorlási Múzeumba (koronajegyeket és talapzatbelépőt nem tartalmazza)

 

Guggenheim Museum
Frank Lloyd Wright modern építészeti mesterműve ad otthont a világszerte az egyik legnagyszerűbb 20. századi művészeti gyűjteménynek. Ne szalasszon el egy sétát tenni a nagy rámpán, amely a földszintről egészen a kupoláig csavarodik. Olyan tekintélyes művészek mesterművei, mint Chagall, Kandinsky, Picasso és van Gogh, továbbá jelentős, magával ragadó időszaki kiállítások tekinthetőek meg. Általános belépő a Guggenheim gyűjteményébe és különleges kiállításaiba, valamint ingyenes digitális útmutató
VAGY
Top of the Rock 
Merüljön el a 70. emeletről, a tiszta, a végtelen, a 360 fokban megcsodálható kilátásban New York városa felett. Egy New York-i városlátogatás elképzelhetetlen a panorámában való gyönyörködés nélkül.

 

New York-i 9/11 Emlékmű (Memorial and Museum)
Minden városnak megvannak a maga ikonikus épületei – Párizsnak az Eiffel-torony, Londonnak a Buckhingam – palota vagy a Big Ben, New Yorknak pedig a Szabadság-szobor és a World Trade Center – vagyis az utóbbi csak volt, addig a bizonyos 2001. szeptember 11-i napig. Több mint háromezren vesztették életüket a Nagy Alma emblematikus épületei ellen véghezvitt terrortámadás során. Az „amerikai álmot” azonban mégsem tudták lerombolni, s egy évtized elteltével méltó helyet kap az emlékezés.
A 9/11 emlékművet az úgynevezett Nulladik Szinten hozták létre, pontosan ott, ahol valaha az ikertornyok álltak. A designt – melyet egy globális verseny során 63 nemzet 5200 pályamunkája közül választottak ki.
A két medence szó szerint az ikertornyok hűlt helyén áll, szimbolizálva az űrt, melyet az ikertornyok megsemmisülése és a családtagok – szülők, gyermekek, testvérek, barátok és szerelmes párok – elvesztése hagyott maga után.
VAGY
INTREPID SEA, AIR & SPACE múzeum
A Hudson vizén pihen a USS Intrepid, a város tán legérdekesebb múzeuma. A hetvenegy éves repülőgép-hordozó megjárta a második világháborút és Vietnamot, 1980-ig szolgált a haditengerészet állományában. 1982-ben került egy múzeumalapítványhoz, és még abban az évben megnyílt a negyvenhatodik utca végén található 86-os mólónál.

A múzeum fedélzetén és a szomszédságában kiállított járművek az űrkutatás, a haditengerészet, a légi hadászat és a légi közlekedés legjelentősebb darabjai közül valók. Itt áll az Enterprise űrrepülőgép, az első Lockheed A-12, sokféle vadászgép és harci helikopter. Az anyahajó szomszédja a USS Gowler tengeralattjáró, és mellette parkol a polgári repülés ikonikus típusának, a Concorde-nak egy példánya. Általános belépő, beleértve a Space Shuttle Paviliont és a Growler tengeralattjárót.

 

VÁLTOZTATÁS JOGA FENNTARTVA!

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra