Barion Pixel

Orlando – Universal Studios 1 napos

Ft

Vásárláskor magát a jegyet kapja, amellyel a parkokba közvetlenül beléphet. A jegy érvényes az Universal Studios és az Universal’s Islands of Adventure parkok területére a kiválasztott napon. Amennyiben a választott napon a jegyet nem használja fel, az elvész, a jegy módosíttatására, töröltetésére nincs lehetőség.

Gyermek jegy 3-9 éves korig váltható. 3 éves kor alatt a belépés ingyenes, nincs jegyhez kötve. Betöltött 10 éves kortól felnőtt jegy vásárlása szükséges. Minden 13 éves kor alatti gyermek csak felnőtt kíséretében léphet be a parkba.

A jegyek árát a park szezonokra osztja, ez alapján az eltérő látogatási napokon eltérő belépőjegy árakkal kell számolni. A szezontáblázatot a “Térkép” menüpont alatt találhatják meg.

Orlando Universal Studios 1 napos szezonok

Ez a jegytípus nemzetközi látogatók (nem amerikai állampolgárok) részére érhető el.

A jegyek névre szólnak, kérjük a felhasználó teljes nevét adja meg.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Egy jegy,  mellyel a választott napon az Universal Studios és Universal’s Islands of Adventure parkok látogathatók.

Universal Studios

Orlando Universal 2 park

Filmstúdiók világát ismerhetjük meg, számtalan vidámparki elemmel. A stúdió leghíresebb filmjeinek és animációs filmjeinek kulisszái mögé nyerhetünk betekintést. Magunk is beléphetünk a filmek világába, hol cápára vadászhatunk, hol 4D moziban utazhatunk együtt Shrekkel, hol a levegőben kerékpározva segíthetjük haza E.T.-t. Néhány filmre épülő attrakció, a leghíresebb közül: Shrek, E.T, a Terminátor, Simpson család, Sötét zsaruk, Cápa, Múmia, Twister, Terminator, Blues Brothers. Az új sikerek mellett a régebbi klasszikusokkal is megismerkedehetnek az ide látogatók, többek között találkozhatnak King Konggal a New York-i metrón, de Hitchkock munkái is életre kelnek.

Kongfrontation alkalmával King Kong-gal találkozhat a New York-i metrón.  Tátongó nyílások, földrengések, a Terminátor 2: 3D-os csata az időn át, ezen kívül Hitchcock munkáival találkozhat a parkon belül. Twister, egy technológiai csoda segítségével a látogatók egy több, mint 6 méter magas tornádót láthatnak, a természet egy félelmetes és romboló alkotását.


Universal’s Islands of Adventure

Orlando Universal2 2 park

Universal legújabb parkja, a Universal Studios Islands of Adventure. 5 különböző stílusú szigetből áll, amik mindenkinek kínálnak valamit. A Port of Entry azaz a bejáratnál egy pezsgő piactér várja, a Marvel Super Hero szigeten a jó és a gonosz harcát fedezheti fel, a Toon Lagoon-on egy bohókás rumliba csöppen, a Jurassic Parkban prehisztorikus dinoszauruszokkal, a Lost Continent-en mítikus boszorkányokkal találkozhat és a Seuss Landing-en pedig képzeletbeli dáridóban lehet része. A Universal filmstúdión belül

2010 júniusában megnyitotta kapuit a híres Harry Potter könyvek és filmek ihlette témapark, ahol nyolc hektáron látogathatják meg az ide érkezők Harry életének legizgalmasabb helyszíneit.


Orlando Universal Studios 1 napos szezonok

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra