Barion Pixel

Orlando – SeaWorld

Ft

Vásárláskor magát a jegyet kapja, melyet a bejáratnál kell felmutatnia.

Gyermekek életkora: 0-2 éves kor között. Betöltött 3 éves kortól már felnőttnek számít. 13 éves kor alatti gyermekek csak szülői kíséretben tartózkodhatnak a parkok területén. Egyes attrakciók használata magasságkorlátozáshoz kötött (97-142 cm között a SeaWorld és Busch Gardens területein).

 

Belépőjegyek:

1 PARKOS jegy – SeaWorld Orlando

A jegy ára tartalmazza:

 • Belépőjegy a SeaWorld Orlando területére
 • Minden attrakció (ride) igénybevétele, minden show megtekintése
 • Egész napos “dining deal” étkezési lehetőség (amennyiben ez a jegytípus kerül kiválasztásra) : tartalmaz egy előételt, mellé választható tételt és egy üdítőt, óránként egyszer, legkésőbb 30 perccel zárás előttig

A jegy ára nem tartalmazza a parkolási lehetőséget, csomagmegőrző szolgáltatást (helyszínen fizethető), “animal encounter” lehetőséget (helyszínen a Guest Service pultnál foglalható), túrákat és különleges eseményeket, fix ülőhely foglalást a show-kra, soron kívüli hozzáférést az attrakciókra.

 

2 PARKOS jegy – 2 választható park a 4 közül

A jegy ára tartalmazza:

 • Belépési lehetőség a 2 választott parkba a 4 közül: SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa Bay vagy Adventure Island Tampa (a választott parkokat előre nem kell megneveznie)
 • A két választott parkba 1-1 belépési lehetősége lesz a választott dátumtól számított 14 napon belül.
 • Egész napos “dining deal” étkezési lehetőség (amennyiben ez a jegytípus kerül kiválasztásra) : tartalmaz egy előételt, mellé választható tételt vagy desszertet és egy közepes méretű nem alkoholos üdítőt bármely résztvevő étteremben, mindkét választott parkban

A jegy ára parkolási lehetőséget nem tartalmaz.

 

3 PARKOS jegy – 3 választható park a 4 közül

 • Belépési lehetőség a 3 választott parkba a 4 közül: SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa Bay vagy Adventure Island Tampa (a választott parkokat előre nem kell megneveznie)
 • A három választott parkba 1-1-1 belépési lehetősége lesz a választott dátumtól számított 14 napon belül.
 • Egész napos “dining deal” étkezési lehetőség (amennyiben ez a jegytípus kerül kiválasztásra) : tartalmaz egy előételt, mellé választható tételt vagy desszertet és egy közepes méretű nem alkoholos üdítőt bármely résztvevő étteremben, mindhárom választott parkban

A jegy ára parkolási lehetőséget nem tartalmaz.

 

4 PARKOS jegy – mind a 4 parkba történő belépési lehetőség

A jegy ára tartalmazza:

 • Belépési lehetőség mind a 4 parkba történő korlátlan belépésre, az első használattól számított 14 napon belül : SeaWorld Orlando, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa Bay vagy Adventure Island Tampa
 • Ingyenes általános parkolási lehetőség a helyszínen

A jegy ára érkezési lehetőséget nem tartalmaz.

 

Nyitva tartás:

 • SeaWorld Orlando 09:00-21:00
 • Aquatica Orlando 10:30-18:00
 • Busch Gardens Tampa Bay 10:00-20:00
 • Adventure Island Tampa 10:00-18:00

A nyitvatartási idő bizonyos napokon, mint nyáron és iskolaszünetben változhat. A változtatás joga fenntartva!

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Közel 800.000 m2-en nyújt önfeledt szórakozást a híres Kaland- és Állatpark, amely a tengeri állatok sokaságát mutatja be a látogatók számára.

A Kaland- és Állatpark látogatása során felejthetetlen élményben lehet része, valamint különböző show műsorokat és informatív kiállításokat is megnézhet.
A SeaWorld csupán kb. 1 órányi távolságra van Tampa Bay-től, ezáltal ideális lehetőséget nyújt a Tampa Bay-ben található Busch Gardens Afrika kalandparkkal történő kombinált látogatáshoz.

A vendégek, trénerek segítségével különböző technikákat sajátíthatnak el, etethetik az állatokat és megtanulhatják hogyan kell felkészülni egy showra.

Az attrakciók tartalmazzák a Pacific Point Preserve-t, egy tengeri oroszlánt és a fókák élőhelyét, amik a Csendes óceán északi, sziklás, partjait szimbolizálják.
A Lamantinok  elnevezésű attrakció a veszélyeztetett fajt mutatja be. Seaworld legújabb látványosságána Wild Arctic-on, az Északi sark életét ismerheti meg, ahol jegesmedvékkel, rozmárokkal, fókákkal és bálnákkal találkozhat.
A legnagyobb látványosság a Shamu: Új víziók, ahol egy gyilkosbálna dacolva a gravitációval egy lélegzetelállító ugrással, majd utána a vízbe placcsanással és farok csapódással kápráztatja és áztatja el 20 C-os vízzel a közönséget.

Látnivalók – Highlights

Mantának hívják a Mega-hullámvasutat, amelyben az utasok egy repülő rája hasában arccal lefelé utaznak, valamint az attrakció látogatása során alkalom adódik ezeknek a csodálatos állatoknak az élőhelyük felfedezésére is.
Belive: világszerte egyedülálló előadás, saját komponált zenével, ahogy a fejedelmi gyilkos bálna kecses táncot lejt a misztika és a multimédia között. 4 mozgó óriás LED-kijelzőn, amelyek együtt egy 24 méter széles panorámafalat tesznek ki, kísérhetik végig a nézők Shamu minden mozdulatát a víz alatt és felett egyaránt.
Blue Horizons: az interaktív show delfinekkel, fehér delfinekkel, madarakkal és művészekkel „a tenger és az ég között” egy igazi álomutazásra kalauzolja el a nézőket.
Kraken: ez a szórakozási lehetőség a 105 km/h maximális sebességével, a 46 m magasságával, és az 1.273 m hosszúságával, az oldalról nyitott üléseivel kihagyhatatlan a hullámvasút szerelmesei számára.
Journey to Atlantis: részben hullámvasút, részben vízi jármű repíti az elsüllyedt városba, Atlantiszba. Kb. 1.800 látogató óránként fedezi fel a gyors utazás során a legendás várost.
Wild Arctic: A „kirándulás az Arktiszra, az északi-sarkra” egy szimulációs helikopterrel történő utazással kezdődik a sarki jégvilág felett. A magas Északon egy kutatóállomáshoz érkeznek a látogatók, ahol elbűvölő lakosokkal találkozhatnak – pl. rozmárokkal, fehér delfinekkel, fókákkal és az igen kedvelt jegesmedvékkel – és az Arktisz ökoszisztémájáról még többet tudhatnak meg.
Key West at SeaWorld: a hatalmas 20.000 m2 területen megtalálható a trópusi élet és a legdélibb város Florida állatvilága. A színes növényzettel övezett utak mentén séta közben olyan honos állatokkal találkozhat, mint pl. delfinekkel, tüskés rájákkal, tengeri teknősökkel.
Manatees – The Last Generation elmagyarázza a SeaWorlds képzési és fajvédelmi programját. A kihalástól veszélyeztetett tengeri teheneket (Manatees) a víz alatt egészen közelről lehet megfigyelni. Egy film mutatja be a kivételes szelíd állatok életének a sajátosságait.
Shamu’s Happy Harbor: Egy igazi paradicsom a gyermekek számára. A Shamu Express gyerek-hullámvasút a fő attrakció, a több mint 1,2 ha nagy gyerekparadicsomban, amelyben a kis látogatók kedvük szerint tombolhatják ki magukat.
Exkluzív külön program a Sharks Deep Dive vagy a Beluga Interaction, amely betekintést enged az állatidomárok és állatgondozók munkájának a kulisszái mögé.

Természetvédelmi program
A SeaWorld Orlando Program az állatok megmentésért és rehabilitációjáért szoros együttműködést folytat az állami szervezetekkel 1973 óta. A SeaWorld Mentőcsapat a tengeri állatok százait – többek között a rendkívül fenyegetett Manatees fajt- mentett meg, gondozott és az eredeti életterükbe helyezték vissza őket.
SeaWorld a legnagyobb állatápoló berendezéssel rendelkezik Floridában és a Southeastern Marine Mammal Stranding Network alapítótársa, amely a partra vetődött tengeri emlősökről gondoskodik.

A belépőjegyet lehet kombinálni további parok belépőjegyeivel is, így az élmény még teljesebb lehet.

 • SeaWorld Orlando
 • Aquatica Orlando
 • Busch Gardens Tampa Bay
 • Adventure Island Tampa Bay

 

SeaWorld Orlando

Orlando - SEAWORLD

A kis és nagytestű óceáni állatoknak otthont adó SeaWorld garantáltan páratlan élményben részesíti az idelátogatókat a látványos show-kkal és élményelemekkel.

 

Aquatica Orlando

Orlando - AQUATICA

Pancsoljon, verjen hullámokat az Aquatica Orlandoban vagy az Adventure Islandban, ahol különböző méretű és tematikájú vízicsúszdákat, relaxáló matracos sodró vízifolyosókat, örvényeket, hatalmas hullámmedencéket találhat. Mindenki garantáltan megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

 

Busch Gardens Tampa Bay

Orlando - BUSCH Gardens Tampa Bay

Az Afrikai tematikájú Busch Gardens Tampa Bay a város legnagyobb hullámvasútjai mellett számtalan exotikus állatnak is otthont ad.

 

Adventure Island Tampa Bay

Orlando - ADVENTURE Island Tampa

Vízi “vidámpark”, hatalmas csúszdákkal, hullámmedencékkel, relaxáló sodrófolyosókkal mind az Adventure Island, mind pedig az Aquatica Orlando.

 


 

Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra