Barion Pixel

Párizs – Reptéri AUTÓS transzfer

Ft

Transzfer szolgáltatás Repülőtér – Hotel vagy Hotel – Repülőtér irányba is rendelhető.
Retúr esetben a Repülőtér – Hotel – Repülőtér választása a legmegfelelőbb.

 

A feltüntetett árak egy útra értendők, nem fejenként, hanem autóra, az adott repülőtér és bármely párizs körgyűrűn belül található hotel vagy cím között. Amennyiben nem tudja eldönteni hogy beletartozik-e a cím, kérje segítségünket. Külső címek esetén egyéni ajánlatot is tudunk adni.

Az autó 1- 4 fő részéig biztosít helyet. Nagyobb létszám esetén kérje egyéni ajánlatainkat. Ebben az esetben vagy 2 autó vagy egy max 9 fős autót is tudunk biztosítani.

A foglalás csak a megrendelésben megadott időpontra érvényes!  Utazási időpontjának változtatási kérelmét csak a gép indulása előtt legkésőbb 1 nappal tudjuk elfogadni. Ezen időpont után nem áll módunkban elfogadni a módosítást!
Amennyiben Ön megváltoztatta utazási időpontját, kérjük küldje el nekünk új utazási adatait és előző foglalási kódját, legkésőbb 2 nappal utazása előtt, ugyanis a módosítás nem automatikus.
Mivel a szolgáltatás csak az adott időpontra érvényes foglalással vehető igénybe, kérjük, ilyen irányú kérését ügyfélszolgálatunkon jelezze, minimum 2 nappal utazása előtt!
Hajnali érkezés/indulás és késő esti (22:00 utáni) érkezés/indulás esetén felár kerül felszámításra. Ezzel kapcsolatban a rendelést követően kollégáink küldenek pontosító e-mailt.
Kérjük adja meg a pontos címet.
Az árak a Disneyland vonzáskörzetében található hotelekre vonatkoznak. Ettől eltérő területre eső szálláshely esetén kérjük kérjen egyedi ajánlatot.
Az árak Párizs 1-es zónájában található szálláshelyekre érvényesek. Ettől eltérő területre eső szálláshely esetén kérjük kérjen egyedi ajánlatot.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Autó várja a reptéren  és viszi a kívánt címre.
Magyar nyelvű kapcsolattartó segíti utazását a megérkezéskor és a hazautazás napján is.

Kényelmes transzfer a repülőtér és az Ön által megadott cím között. A repülőtéren sofőr várja, segítséget MAGYAR NYELVŰ asszisztenciánk biztosítja a megérkezéskor.

Reptéri Transzfer foglaláshoz az alábbi adatokra lesz szükség:
– Repülőjegyen feltüntetett menetrend,
– Hotel címe,
– legalább 1 utazó neve és telefonszáma.

Repterek: 
CDG Airport
ORLY Airpost
Beauvais Airport

Transzfer szolgáltatás:
Egy irányú
Repülőtér – Hotel vagy Hotel – Repülőtér rendelhető.
Retúr esetben a választott autó irányonként rendelendő oldalunkon.
Kérhető a CDG Airport és az ORLY reptér esetén közvetlen autós transzfer a Disneyland környéki Hotelekbe is.
Város központból Versailles területére is tudunk transzfert biztosítani.

A feltüntetett árak egy útra értendők, nem fejenként, hanem autóra, az adott repülőtér és bármely párizsi körgyűrűn belüli hotel vagy cím között.

Gyerekek részére ahogyan Magyarországon is kötelező a gyerek ülés. ezt külön felár nélkül biztosítjuk Önöknek, ezért kérjük rendeléskor ezt jelezzék kollégáinknak.


Párizs autós transzfer területek

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra