Barion Pixel

Barcelona – Sagrada Família belépőjegy

Ft

Jegyek soron kívüli belépésre jogosítják.
Adott napra és adott időpontra szól. Időpontok negyed óránként elérhetőek.

A több jegyfajta helyett csak egy fajtát hagytak meg. A belépő audioguide applikációval vásárolható. Az applikációban 45 perces több nyelvű információt találhat, mely magyar nyelven is elérhető. Ennek vége után, ha szeretne tovább sétálhatnak az épültben.

Az audioguide telefonra tölthető, így fülhallgatót érdemes a látogatás során magukkal vinniük.

 

 A jegy névre szól, vásárlás után nem lemondható, nem módosítható.

Jegyek az alábbi szerint választhatóak:

 • Gyerekek 0-10 éves korig (minden 2 fő 11 éves kor alatti gyermekenként 1 db felnőtt jegy vásárlása szükséges, 3 vagy 4 gyermek mellé például 2 felnőtt jegy szükséges)
 • Gyerek 11-18 éves korig
 • Fiatal felnőtt 18-29 éves
 • Felnőtt 30 éves kortól
 • Senior  jegyek 65 év felett
A dátum választó nem a szabad helyeket mutatja.
Last minute jegy opciók. A dátum választó nem a szabad helyeket mutatja.
A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

A Sagrada Família (1882- ), a Szent Család-templom vagy A Jövő Temploma Barcelona területén (Katalónia, Spanyolország) található templom, Antoni Gaudí mesterműve.

Római katolikus bazilika (nem katedrális – Barcelona katedrálisa a Santa Eulàlia katedrális, gótikus stílusú épület a középkorból). 2010. november 6-án XVI. Benedek pápa bazilika rangjára emelte és megszentelte.

A tervek összetettsége miatt rendkívül lassan épült, jelenleg is munkálatok folynak rajta, elkészülte után a világ legnagyobb bazilikája lesz.

1883-ban kapta meg Gaudí a templom készítésének feladatát. Életének további részét főként ennek a munkának szentelte, a templomot (joggal) élete főművének tekintette. Gaudí bekapcsolódásával az eredetileg neogótikusnak tervezett templom építése egészen más irányt vett. Mikor Gaudí a hivatalos vezetőjévé vált ennek a projektnek, saját stílusára változtatta az egész épületet, kivéve a már meglévő Kriptát. Nagyon nagy energiát fektetett ebbe a projektbe,élete hátralévő 43 évében, főleg az utolsó 15 évben, amikor már csak ezzel foglalkozott.


Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra