Barion Pixel

Firenze – Bargello múzeum belépő

Ft

A vásárláskor magát a jegyet kapja, amelyel a választott napon és kapott időpontban beléphet. A kiválasztott időintervallumon belül a pontos belépési időpontot a múzeum fogja visszaigazolni a szabad helyek függvényében.

A látogatásra csak délelőtti időpontok megrendelésére van lehetőség, mert a múzeum általában a kora délutáni órákban zár be.

 

A Bargelló minden vasárnap és kedden zárva tart. Általában 08:15 és 13:50 között tart nyitva, de a pontos nyitvatartási idő szezontól függően is változhat.

Utolsó belépési lehetőség 40 perccel zárás előtt.

 

A jegy tartalmazza a Bargello Nemzeti Múzeumba való időpontra szóló belépési lehetőséget, valamint belépési lehetőséget az időszakos kiállításra is, amennyiben éppen helyt ad a múzeum ilyennek.

 

Választható jegytípusok:

  • Felnőtt
  • Junior (EU-s állampolgár 18-24 éves)
  • Gyerek (18 éves kor alatt)

 

A jegy a kiállítást követően nem módosíttatható, nem töröltethető és nem visszatéríttethető.

A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Soron kívül belépőjegy, a Bargello-ban helyt kapó Nemzeti Múzeum megtekintésére.

Soron kívüli belépőjegyével olyan műalkotásokat tekinthet meg, mint például Michelangelo Bacchus-a és Brutus-a, Donatello Dávidja és a reneszánszműalkotások további kiemelkedő darabjai. Michelangelonak a múzeumban külön terem van fenntartva, amelynek közepén Bacchus áll meztelenül, buszkén, a művész első szobraival körülvéve.

A múzeumban római és bizánci elefántcsontból készült tárgyakat, reneszánsz ékszereket és 15. századi firenzei fontos személyek mellszobrait is megtekinthetik a látogatók.

A Bargello, más néven Podestá palota, Firezne egyik legidősebb épülete, amely a 16-18. században börtönként szolgált és csak a 19. században került itt kialakításra a Nemzeti Múzeum.


Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra