Barion Pixel

Firenze – Accademia galéria belépő

Ft

Belépőjegy foglaláskor, kérjük adja meg mely napon szereté igénybe venni, és milyen időpont lenne Önek megfelelő. Lehetőség van egy alternatív dátumot vagy időpontot is megadni kérjük a megjegyzésben ezeket feltüntetni szíveskedjen.

Jegyek fajtái:
Normál felnőtt
Kedvezményes jegy 18-25 éves között
Gyerek jegy 6-17 éves között

A 6 éves kor alatti gyermekek részére a belépés ingyenes, azonban létszámukat kötelező megadni.

Accademia jegyet, a látogatás tervezett időpontja előtt legkésőbb 48 órával tudjuk intézni.

 

Jegy árképzés az alábbiakra változott a nagy kereslet miatt:
november 1 –  február 28/29 között látogatja a múzeumot alacsony szezoni normál áron vásárolhat jegyet.
március 1 és október 31 között tervezi látogatását emeltebb jegyáron vásárólhatóak jegyek.

Hétfőnként zárva tart!
A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Michelangelo Dávid szobra magabiztosan emelkedik a tömeg fölé, és békésen tűri a köré sereglett nyájat, amint csodálja idomait és arányait…

A Szépművészeti Akadémia a világ egyik leghíresebb múzeuma, de ezt az 1501-1504 között alkotott fehér márvány szobornak köszönheti.
Bár a kiállítások napjainkban is elsősorban Michelangelo műveire összpontosulnak, firenzei mesterek festményei, orosz ikonok, Mediciek régi hangszerei is megtalálhatók a múzeumban.

A firenzei Szépművészeti Akadémia a világ egyik leghíresebb múzeuma. A világhírt Michelangelo Dávid szobrának köszönheti, amelyet 1501-1504 között alkotott a mester, egyetlen vékony, hibás márványdarabból, melybe korábban több művésznek is beletört a “bicskája”. Mindenkit elbűvölnek a szobor mérete, és szépsége, és részletei, akár először, akár sokadszorra látják.

A galériát Pietro Leopoldo, Lorraine főhercege alapította. Az eredetileg a szépművészeti akadémia diákjai számára készült, művészeti gyűjteménynek helyet adó épületet a 19. században átalakították. Ezt követően a kiállítások napjainkig elsősorban Michelangelo műveire összpontosulnak.

Michelangelo szobrai mellett számos más művészeti alkotás megtalálható a múzeumban. Ilyenek például a 13-19. század közötti firenzei mesterek festményei, az orosz ikonok, illetve az új részlegben olyan régi hangszerek, amelyek egykor a Medici és a Lorraine családhoz tartoztak. A késő gótikus festészet legnagyobb gyűjteménye is megtalálható a múzeumban.

Belépőjegy foglaláskor, kérjük adja meg mely napon szereté igénybe venni, és milyen időpont lenne Önek megfelelő. Lehetőség van egy alternatív dátumot vagy időpontot is megadni kérjük a megjegyzésben ezeket feltüntetni szíveskedjen.


Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra