Barion Pixel

Isztambul – Welcome Premium Card

Ft

A kártya vásárlásakor egy részvételi jegyet  (Istanbul Welcome Card  vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára beváltania.

A részvételi jegy dátumra szól. Azon a napon belül bármikor egyszer be tudja váltani. A beváltás egyben nem a kártya érvényesítése.

Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk az Istanbul Welcome Card kártyához tartozó információs anyagot Önnek naprakészen biztosítani.

Gyermek 0-2 éves korig. 3 éves kortól felnőtt kártyát kell váltani a gyermekek részére is.

A Sultanahmet és Taksim régiókban található hotelekbe lehet kérni a kártyák kiszállítását, így érkezésükkor már szállodájuk recepcióján fogja várni Önöket a fizikai kártya. Ehhez kérjük pontosan szíveskedjenek megadni hoteladataikat a megrendelés beküldésekor. A kártyák kiszállítására általában az érkezést megelőző napon kerül sor, így a kártyákat 24 órán kívülre tudják megrendelni.

Amennyiben szálláshelyük a Sultanahmet és Taksim régiókon kívül esik vagy magánszálláshelyen szállnak meg (nem hotelben, hanem például AirBnB-ben), a kártyák nem kézbesíthtők ki, ebben az esetben a kártyákat a visszaigazolás végén megjelölt átvételi ponton fogják tudni kiváltani Isztambulban.

A járványügyi helyzetre való tekintettel az Istanbul Welcome Cardhoz tartozó tömegközlekedési kártya aktiválásához az országba történő beutazáshoz szükséges dokumentum kitöltését követően kapott úgynevezett “HES kód” szükséges.

Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ

Az Istanbul Welcome card érvényes Isztambul tömegközlekedési eszközökön, múzeumok látványosságoban, különböző túrákra.

Fedezze fel Isztambul városát a káryta adta lehetőségekkel. Egy kis betekintést kaphatunk a város történelmébe és mai mindennapi életébe.

A kártya érvényessége 7 nap. 

 

PREMIUM CARD tartalma és érvényessége:

A Premium Card az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:
• 7 napra érvényes
• 10 alkalomra szóló utazás (metró, villamos, komp, sikló, busz, metróbusz)
• Hagia Sofia soron kívüli belépő
• Topkapi Palace soron kívüli belépő (a kártya a Három belépőjegyet nem tartalmazza, Hárem kiegészítés a helyszínen váltható)
• Basilica Cistern belépő
• Bosporus hajózás (naponta óránként 12:00-17:00 között, előfoglalás nem szükséges, a kártya érvényességi idején belül bármikor egyszer igénybe veheti. Időtartam: 90 perc)

Hagia Sofia belépő: belépés naponta  10:00, 10:30, 11:30, időpontokban, előfoglalás nem szükséges, csak a kártya felmutatása szükséges, túra hossza: 30 perc

Topkapi Palace belépő: belépés naponta, kivéve kedd: 10:00, 11:00, 12:00, 14:00, 15:00, időpontokban, előfoglalás nem szükséges, csak a kártya felmutatása szükséges,  túra hossza: 30 perc

Basilica Cistern belépő: belépés naponta, kivéve kedd: 12:00, 13:00, 15:00, időpontokban, előfoglalás nem szükséges, csak a kártya felmutatása szükséges,  túra hossza: 30 perc

Bosporus hajózás: naponta óránként 12:00-17:00 között, előfoglalás nem szükséges, a kártya érvényességi dején belül bármikor egyszer igánybe veheti. Hajózás időtartama: 90 perc
A hajó átmegy a Bosphorus híd alatt is. A hajóút során az alábbi főbb nevezetességek lesznek láthatók:  Galata Tower,  Dolmabahce Palace, Ciragan Palace, Ortaköy Mosque, Bosphorus Bridge,   Beylerbeyi Palace, Üsküdar, Maiden Tower, Topkapi Palace,  Hagia Sophia, Seaside Villas,  És még sok más..    A hajó indulási helye: Eminönü (a Spice Bazaar-al szemben található)

 

A szolgáltató a változtatás jogát fenntartja!


Istambul közlekedési térkép isztambul_hop_on_off_terkep

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra