Barion Pixel

Porto magyarul – Fél napos belváros és óváros túra

Ft

Rendelés előtt kérjük egyeztessen kollégáinkkal a szabad kapacitásról. A túrák általában 2-3 hónapon kívülre foglalhatók.

 

– Túra ideje alatt végig magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
– A túra gyalogosan, villamos (opcionális), busz (opcionális) történik. A város főterén találkoznak idegenvezetőnkkel, aki vezeti Önöket végig a városban. Kérésre természetesen a hotelben is lehet a találkozási pont, ez előzetes egyeztetést igényel.
– A túra nem tartalmazza a belépő jegyeket, ezt a helyszínen kell fizetni.
Túrák kis csoportosak, az alap ár 4 fő részvételét tartalmazza, de max. 10 főig bővíthető. Amennyiben többen vannak kérje egyedi ajánlatunkat.

* A program sorrendje igény szerint változhat

Túrák indulási időpontja 09:15, (külön kérésre módosítható).

 

8 éves korig ingyenes a részvétel, külön jelezni szükséges!

A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
Ha más dátum is megfelelő lehet, kérjük adja meg.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Félnapos városnézés Portugália második legnagyobb városában, magyar nyelvű idegenvezetővel.

Körül-belül 3,5 órás program.

 

Kellemes séta keretében megtekinthető, az  Óváros és a Belváros legizgalmasabb részei.

Első állomásunk, a Porto legmagasabb pontján álló Klérigos torony (Torre dos Clérigos), és a hozzá tartozó templom (Igreja dos Clérigos) megtekintése. A torony 225 lépcsővel nyúlik az ég felé és csodálatos kilátás az ajándéka annak, aki vállalkozik a megmászására.

Ebben a városrészben található Portugália legszebb, legrégebbi könyvesboltja, a Livraria Lello, ahova a ’90-es években a Harry Potter könyvek írója J.K. Rowling is szívesen ellátogatott.

Szűk 3,5 óránk második felében, lesétálunk (leutazunk*) a “város szívébe”, a Szabadság térre (Praça de Liberdade). Itt megcsodálhatjuk a 2 részből álló hatalmas városi teret, a Polgármesteri Hivatalt (Câmara Municipal) és a téren álló, híres portugál személyeknek és eseményeknek állított szobrokat.

Ezután továbbhaladunk az Avenida dos Aliados sugárúton, messziről láthatjuk a szép festett csempéiről (azulejos) híres főpályaudvart (Estação São Bento), a portói Katedrálist (Sé do Porto). Befejezésképpen pedig leérünk az Óvárosba (Ribeira), ahol a folyóparton szintén gyönyörű látvány tárul elénk…

 

A program sorrendje változhat


Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra