Barion Pixel

Róma – Vatikáni belépőjegy

Ft

A jegy adott napr és időpontra szól. Az időpontban tud belépni soron kivűl a múzeumba.
Foglalás során belépési  időintervallumot lehet kiválasztani. Az időintervallumon belül a múzeum igazol vissza egy fix időpontot a már elkészült belépőjegyen.

Előre megadott dátumra és időpontra szóló jegyével soron kívül beléphetnek a múzeumba, megnézhetik a kápolnát. A székesegyházat a túra után látogathatja meg, a kupolájába a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

 

Új rendelet értelmében a legtöbb Vatikáni belépőjegy névre szól, azonban előfordulnak olyan időpontok is, amelyekre a Vatikán név nélkül igazolja vissza a jegyeket, ilyenkor általában csak a főutas neve szerepel az összes rendelt jegyen. Mindkét jegytípus teljesen normális, a jegyek a kapott időpontban soron kívüli belépésre jogosítanak. Arra, hogy névre szóló vagy név nélküli jegy kerül kiállításra, irodánknak ráhatása nincs, erről a Vatikán saját hatáskörben dönt.

 

Csoportok részére is vállalunk belépőjegy intézést. Ebben az esetben rendelését oldalunkon is leadhatja vagy keresse kollégáinkat e-mailben.
Csoportos jegyár kedvezmény Vatikáni múzeumi jegy esetében nincs.

Múzeumokba gyerekek 6 éves korig ingyenesen beléphetnek, jegy foglalás nem szükséges, de kérjük jelezzék a létszám miatt le kell jelenteni.
Gyerekek 6- 18  éves korig kedvezményes jeggyel mehetnek be. Ha a gyerek betöltötte a 18. életévét, már felnőttnek számít belépőjegy szempontból.
Gyermekek részére váltott jegy mellé minden esetben a jogosultságot igazoló iratot magukkal kell vinni.
Senior vagy nyugdíjas kedvezmény nincs.

 

Kiemelt időszakok esetén a szolgáltató magasabb árkategóriában árulja a jegyeket, erre irodánknak ráhatása nincs. Ilyen jegyek esetében általában a beléptetéshez kíséretet biztosít a szolgáltató előre meghatározott találkozási pontról.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy Vatikán vasárnaponként zárva tart.
A Vatikán Múzeumba a hónap utolsó vasárnapa ingyenes, erre a fél napra a múzeumot megnyitják. Nyitva tartás ezen a napon 14:00 -ig. Utolsó belépés 12:00.

MÚZEUM ZÁRVA az alábbi napokon:  Minden vasárnap, valamint Januar 1, 6 / Március 19, / Április 1. / Május 1. / June 29 / Augusztus 14-15. / November 1. / December 25, 26.
December 24 és 31.-ei napokon 15:00 kor zár. Utolsó belépés 13:00

Vatikáni belépőjegyek kiállítás után nem lemondhatóak, nem töröltethetőek. Vatikáni jegyet, a látogatás tervezett időpontja előtt legkésőbb 48 órával tudjuk intézni.
Vatikán a jegyekkel és nyitvatartással kapcsolatban a változtatás jogát fent tartja.

A naptár nem a szabad helyeket mutatja.
Erre az időszakra csak magasabb árkategóriájú szolgáltatás érhető el, ezekkel a jegyekkel nem közvetlenül a bejárthoz kell menniük, hanem a megadott találkozási pontra.
A választott időintervallumon belül pontos belépési időpontot kap a szabad helyek függvényében.
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Kategória: , , ,
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

VATIKÁNI MÚZEUMOK BELÉPŐJEGY
A belépőjegyünk többet kínál mint hinné.

Ezzel az előre megváltott soron kívüli belépővel nem kell esetenként több órát sorban állnia. Előre jegyével beléphetnek a múzeumba, megnézhetik a kápolnát.

A Vatikán múzeum a Szent Péter téren található egy hatalmas kőfallal körülvett terület része. A múzeumban csodálható meg a Sixtusi-kápolna is, mely a múzeum szoros része. A múzeumok tucatnyi termében találaható például Praxiteles knidosi Aphroditéje, Leonardo da Vinci Szent Jeromosa vagy Tiziano Madonnája.

Sixtusi-kápolnában pedig lélegzetvisszafojtva figyelhetjük, hogy Michelangelo freskóinak évekig tartó restaurálása milyen eredményt hozott. Szemfülesek megtalálhatják magának a művésznek portréját is a teremben.

A belépőjegyünk többet kínál mint hinné.
Ezzel az előre megváltott soron kívüli belépővel nem kell esetenként több órát sorban állnia.

Előre megadott dátumra és időpontra szóló jegyével soron kívül beléphetnek a múzeumba, megnézhetik a kápolnát.
A székesegyházat a túra után látogathatja meg, a kupolájába a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

Gyermekek részére váltott jegy mellé minden esetben a jogosultságot igazoló iratot magukkal kell vinni.

A Vatikán Múzeumba a hónap utólsó vasárnapja  ingyenes nap. Amennyiben nem esik egybe húsvét vasárnappal, június 29, december 25-26, és december 31-vel.

MÚZEUM ZÁRVA az alábbi napokon:  Minden vasárnap, valamint Januar 1, 6 / Március 19, / Április 1. / Május 1. / June 29 / Augusztus 14-15. / November 1. / December 25, 26. (Minden hónap utolsó vasárnapján a múzeumot fél napra megnyitják, ekkor a múzeum ingyenesen látogatható – erre a napra jegyek előre nem foglalhatók.)
Múzeum December 24 és 31..-ei napokon 15:00 kor zár. Utolsó belépés 13:00


Vatikán külön állam.
Vatikánnak nincs külön tömegközlekedése ez Róma város szerves része.

Van lehetősége a híres vatikáni kert látogatására is. A kertben a látogatás busszal történik, mley kombinálható a vatikáni belépőjeggyel.
Amennyiben vezettett túrán vesznek részt, a székesegyházat a túra után látogathatja meg soron kívül, a kupolájába pedig a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

 


Vatikán állam térképe

Érdekelhetnek még…

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az oldalra