Barion Pixel

Róma Pass + reptéri transzfer

Ft

A vásárlás során kérheti a fizikai kártya átvételét budapesti irodánkban vagy a kártya magyarországi címre történő postázását.

Ebben az esetben a vásárláskor magát a Róma Pass mágnescsíkos kártyát kapja kézhez. A kártya nem egy előre meghatározott időpontra szól, hanem a kártya érvényesség idején belül bármikor felhasználható, az első használattól, azaz az aktiválástól kezdve érvényes 48 vagy 72 órán keresztül.

 • A kártya egy csomagban van, mely az alábbiakat tartalmazza:
  Róma Pass kártya
  Várostérkép + tartalmazott szolgáltatások listája

 

A vásárlás folyamán kérheti a Róma Pass elektronikus vouchert is, ebben az esetben a fizikai kártyát és a hozzá tartozó térképet Róma városában fogja tudni átvenni a repülőtereken vagy a városban található beváltási pontok bármelyikén. Az ilyen formában átvételre kerülő kártya szintén nem egy előre meghatározott időpontra szól, hanem a kártya érvényesség idején belül bármikor felhasználható, az első használattól, azaz az aktiválástól kezdve érvényes 2 órán keresztül.

Beváltási pontok: Ciampino repülőtér, Fiumicino repülőtér, Fori Imperiali környéke (Colosseumhoz közeli beváltási pont), Minghetti, Angyalvár környéke.

A kártya/voucher mellé a Colosseum időpont foglalást elektronikus úton tudjuk küldeni. A Colosseum időpont foglalás csak fizikai Róma Pass kártya felmutatásával együtt érvényes. Róma Pass hiányában a Colosseumba még az időpont foglalással rendelkezők részére is megtagadhatják a belépést. (A választott dátumra történő időpont foglalásra garanciát vállalni nem tudunk, ha valamiért a választott dátumra nem foglalható időpont a Colosseumba, kollégáink felveszik Önnek a kapcsolatot az időpont foglalás kapcsán).

A rendelés során a választott napot tudja megadni, a pontos belépési időpontot a szabad helyek függvényében a szolgáltató igazolja vissza a választott napon belül.

Ha kártyájával a Colosseumba NEM szeretne ellátogatni vagy esetleg már rendelkezik időpont foglalással, a Róma Pass kártyát ERRE A LINKRE kattintva tudja megrendelni Colosseum időpont foglalás nélkül.

REPTÉRI TRANSZFER:
A TRANSZFER BUSZ felhasználási dátumának nem kell a Róma Pass 72 órás érvényességi idején belülre esnie, attól eltérő időpont is megadtahtó (azaz akár érkezhet napokkal hamarabb is mint ahogyan a kártyát szeretné használni) 

A jegy adott napra szól és az érkezési/indulási időpont alapján a javasolt buszjárat indulási időpontja is szererep a jegyen, azonban a jegy A KIVÁLASZTOTT NAPON BELÜL BÁRMELYIK BUSZJÁRATRA FELHASZNÁLHATÓ.  A jegyen függetlenül az utazók létszámától 1 főutas nevét lehetséges megadni, de a jegy minden utas részére érvényes lesz.

 


 

A Róma Pass nem kínál gyermek termékeket, nincs gyerek ára,  felnőtt termék megvásárlása gyermekek részére megfontolandó.
Rómában 0-10 éves korig a gyermekek egy felnőtt kísérete mellett ingyenesen utazhatnak a tömegközlekedési eszközökön.
Múzeumokba 17 éves korig ingyenesen beléphetnek, de mindenhol egy úgynevezett 0-ás regisztrációs jegyet kell részére váltani sorban állást követően a pénztárnál.
A Colosseumba gyeremek részére a helyszínen nullás jegy váltható vagy előre junior jegy vásárlása lehetséges.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy Olaszországban a legtöbb városi múzeum és látnivaló hétfőnként zárva tart (kivétel Rómában a Colosseum és a Terme di Caracalla).


 

Vatikán külön állam!
Vatikánnak nincs külön tömegközlekedése. A Vatikán területén található látnivalókhoz a Róma Pass kártya nem jogosít belépésre.
Amennyiben ezt is szeretné belefoglalni a kártyába, a Róma OMNIA kártya vásárlását tudjuk figyelmébe ajánlani vagy van lehetősége csak külön Vatikáni múzeum belépőjegy vásárlásra is.

 

23 készleten (utánrendelhető)

Kérjük adja meg akkor is, ha bármikor felhasználható, hogy a kért dátumig rendelését biztosabban tudjuk teljesíteni.
A naptár nem a szabad helyeket jeleníti meg. A választott napon belül a szabad kapacitás függvényében kap szabad időpontot. Kérjük a dátumok kiválasztásánál vegye figyelembe a választott kártyatípus 72 órás érvényességi idejét!
A neveket vesszővel elválasztva tudja megadni.
A TRANSZFER BUSZ felhasználási dátumának nem kell a Róma Pass 72 órás érvényességi idején belülre esnie, attól eltérő időpont is megadtahtó (azaz akár érkezhet napokkal hamarabb is mint ahogyan a kártyát szeretné használni) 
Termék összesen
Opciókkal összesen
Mindösszesen
Leírás
Különleges
Térkép
Vásárlási tájékoztató

Leírás

Róma Pass kártya + Reptéri transzfer + időpont foglalás a Colosseum látogatásához.

A Róma Pass érvényes a tömegközlekedési eszközökön, múzeumokban és látnivalóknál Rómában.

Az alábbi ingyenes vagy kedvezményes szolgáltatásokat tartalmazza a Róma Pass+Colosseum időpont foglalás csomag:

 • a tömegközlekedési eszközök korlátlan használata 72 órán keresztül,
 • időpont foglalás a Colosseumba + 1 “szabadon választott” (az alább található listából választható) múzeum vagy nevezetesség ingyenes megtekintése (72 órásnál), mely lehet akár az Angyalvár, Villa Borghése, Circus Maximo vagy még sok más.
 • max. 25% kedvezmény a városnéző körutak és túrák árából,
 • különböző kedvezményeket biztosít múzeumok, látnivalók, rendezvények, számos kiállítás, stb. árából is,
 • további kedvezmények – Bikes, Segways és Guide Rentals.

Róma Pass-t tartalmazó ingyenes vagy kedvezményes látnivalók LISTÁJA ITT :
Egyes látnivalókhoz a kártyával rendelkezők részére is szükséges előzetes időpont foglalás. Az időpont foglalásért a nevezetességek díjat számíthatnak fel.

Tömegközlekedés:

 • Róma közigazgatási határán belül a tömegközlekedés korlátlan és ingyenes.
 • Róma belvárosa és a tengerpart közötti vasútvonal is használható a kártyával.
 • Róma Pass a repülőtéri transzfert nem tartalmazza, a reptéri buszokra külön autóbusz jegyet fog kapni a Fiumicino (Leonardo) vagy Ciampino repülőtérről a városközpontba.

REPTÉRI TRANSZFER AUTÓBUSZ:
A buszjárat gyorsan és közvetlenűl a Fiumicino repülőtérről vagy  Ciampino repülőtérről a római Termini pályaudvarra viszi, mely a római tömegközlekedési csomópontja, közvetlenül a belvárosban. Egy nagyszerű helyszín, hogy elkezdje felfedezni az örök várost!
Menetidő: 55 perc (a Fiumicino repülőtérre a római Termini pályaudvar) és 55 perc (a Ciampino repülőtér – római Termini pályaudvar)

A repülőtérről a buszjáratok már 23:00 óráig járnak.

 


A Colosseum látogatásra a Róma Pass mellé a Colosseum kombinált belépőésre időpontot kap, mely jegy  az alábbiakat tartalmazza:

Colosseum emeletek

A belépőjegy érvényes:

 • Colosseum földszint és első szintje / First level
 • Colosseum 2. szintje / Second floor
 • Forum Romanum területére
 • Palatino domb területére és az Imperial Forum területére
 • Belépési lehetőség az időszaki kiállításokra

A belépőjegy nem érvényes:

 • Colosseum alagsor, aréna kilépés / Underground és Arena
 • Colosseum 3. emelete / Third floor
 • SUPER sites

A Colosseumi időpont foglalás az első használattól számított 24 óráig érvényes a 3 terület egyszer-egyszer történő megtekintésére, melyen belül a Colosseumba fix belépési időpontot kap. Colosseumba a kapott időpontban tud csak belépni, korábbi vagy későbbi időpontban nem.  A 3 terület (Forum Romanum – Palatino domb – Colosseum épülete) összesen csak 1 lehetőséget vesz el a szabadon megtekinthető látnivalók közül, tehát a Colosseumi területek látogatásán felül a 72 órás Róma Pass kártyával további egy látnivalóhoz be tud lépni ingyenesen. A A Colosseum időpont foglalás csak a fizikai Róma Pass kártyával együtt felmutatva lesz érvényes!


Róma Metró térkép

Érdekelhetnek még…

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az oldalra